CryptoBenelux is gestart in november 2017 als Facebook community.

Al snel groeide de community uit tot een groep van 1000+ leden. Hierdoor begonnen we serieuzer na te denken over de potentie van de groep en kwamen al snel tot de conclusie dat er veel meer in zat dan dat wij eruit haalden. We zijn toen gaan brainstormen over wat wij met de groep zouden kunnen doen. Dit leidde uiteindelijk tot het idee om het uit te gaan breiden. Dit betekende een website, Telegram kanaal, Twitter, WhatsApp, Youtube en Facebook (uitbreiden).

Nederland telt op dit moment ongeveer 580.000 crypto investeerders. Er is dus voldoende groeipotentie voor CryptoBenelux. Het idee is om onze achterban te laten groeien tot de grootste crypto community van Nederland en België (Nederlandstalig).

HET TEAM 

Michael Uludag (oprichter)

Michael Uludag (oprichter)

Michael is medio 2017 begonnen met investeren in cryptocurrencies en het verdiepen in de technologie en het idee achter digitale valuta. Met als gevolg dat hij zijn passie wilde delen met andere geïnteresseerden. Als snel besloot hij om CryptoBenelux op te richten.

Max Latupeirissa (oprichter)

Max Latupeirissa (oprichter)

Max Latupeirissa is op 20-02-1989 geboren te Vught. Hij heeft in het verleden verschillende opleidingen genoten, zoals Small Business and Retail Management en Junior Account Management.

Sinds medio 2017 is hij actief in de crypto wereld en hij is kort daarna CryptoBenelux gestart met zijn zakenpartner.

Nils de Clerck (auteur)

Nils de Clerck (auteur)

Sinds 2017 in de wondere wereld van cryptovaluta in het algemeen en Bitcoin in het bijzonder gerold en sindsdien niet meer losgelaten. Professioneel bezig met digitale marketing, community management en WordPress webdesign. Erg geïnteresseerd in de Bitcoin fundamentals en technische analyse.

CONTACTGEGEVENS 

CONTACTGEGEVENS 

CryptoBenelux V.O.F.
KvK-nummer: 72744367
Adres: Emmasingel 27, 5261TN in Vught

Voor dringende vragen, kan je altijd bellen op 06-43106330 (ook bereikbaar op WhatsApp).

Voor zakelijke voorstellen kan je mailen naar [email protected].

Heb je overige vragen? Mail dan naar [email protected] of vul het onderstaande contactformulier in.