Axie Infinity nieuws

Axie Infinity verwijdert beloningen uit klassieke gamemodus

Axie Infinity (AXS), een play-to-earn (P2E) blockchain-game, heeft haar beloningen verwijderd uit de klassieke gamemodus in een poging spelers naar een nieuwe gamemodus te trekken genaamd Axie Infinity Origin. Vanaf vrijdag is het niet langer mogelijk om Smooth Love Potions (SLP’s) te maken in de klassieke modus van de game. Ontwikkelaars zeggen dat er een overdracht van SLP-beloningen naar de nieuwe spelmodus zal plaatsvinden.

Smooth Love Potions (SLP)

Het ontwikkelingsteam benadrukte ook hoe het overschakelen van de klassieke spelmodus naar de nieuwe “de SLP-economie in evenwicht zal brengen”. Het team staat het gebruik van SLP ook toe om andere in-game bonussen te maken, zoals runen en charmes, in de nieuwe modus, naast het elimineren van de traditionele prijzen, om nut aan SLP toe te voegen.

In februari trok het Axie Infinity-team SLP-prijzen in voor de avontuurlijke minigame en dagelijkse taken in de traditionele modus om de economie van de SLP-token te stabiliseren. Ondanks de inspanningen van het team om economische verbeteringen aan te brengen, heeft de SLP-token het erg lastig gehad in de bearmarkt. De munt daalde namelijk ruim 98% ten opzichte van het hoogste punt ooit van $0,39 in juli 2021. Op dit moment staat de SLP koers op $0,0053.

Axie Inifinity nog steeds marktleider

Het P2E-model won in 2021 aan populariteit dankzij het non-fungible token (NFT)-spel, dat goed was voor ongeveer tweederde van alle NFT-transacties in blockchain-games. Het project vertoonde het afgelopen jaar NFT-uitwisselingen ter waarde van $3,5 miljard, volgens de token-informatiewebsite NonFungible.

Het NFT-transactievolume voor het Axie Infinity-project steeg in juli met 205%, hoewel de crypto-tokens tijdens de crypto-winter slechter presteerden. Het project is “genezend”, volgens mede-oprichter Jeff Zirlin, verwijzend naar de goede feedback voor de NFT-landstaking-functie van het spel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN