1xBit promotie

Doe mee aan het 1xBit adventure met een prijzenpot van 120 mBTC

1xBit is weer in zijn element met dit nieuwe spannende toernooi dat zojuist op hun platform is aangekondigd. Haast je nu en doe mee aan het AROUND THE WORLD ADVENTURE op 1xBit; deze zomer heeft iedereen de mogelijkheid om de wereld te zien en crypto te vinden.

Geniet van het zomeravontuur terwijl je slots speelt op 1xBit en maak kans op een deel van de prijzenpot van 0,5 BTC dat voor dit toernooi is toegewezen. Volg de onderstaande stappen om deel te nemen aan deze aanbieding:

● Registreer/log in op uw 1xBit-account
● Selecteer een valuta
● Navigeer naar de aanbiedingspagina en klik op het tabblad “Deelnemen” dat aan deze promotie is toegevoegd
● Speel alle slots van elke provider en verdien punten.

Voor dit toernooi geldt: hoe meer punten je verzamelt tijdens het spelen, hoe hoger je niveau in het toernooi en hoe hoger je prijs. Spannend, niet?

De actie loopt naar verwachting van 9 augustus tot 8 september 2022.

Voor dit toernooi zijn de geschatte opbrengsten overheerlijk. Het hoogste dat je kunt winnen in dit toernooi is 120 mBTC, dat is wanneer je de eerste plaats behaalt. Als je de 2e plaats behaalt, is de verwachte prijs 65 mBTC. Voor de 3e plaats, 4 – 5e plaats, 6 – 10e plaats, 11-20e plaats, zijn de verwachte prijzen respectievelijk 50 mBTC, 20 mBTC, 15 mBTC, 10mBTC. Ten slotte, als je onder de 21 – 30e plaats valt, win je 5 mBTC.

Het mooie van dit toernooi, in tegenstelling tot sommige andere die van kracht zijn geworden op 1xBit, is het feit dat er meer winnaars zullen zijn.

1xBit-voordelen

Als je onlangs 1xBit ontdekt hebt, bestaat de kans dat je enkele voordelen van de crypto-weddenschapssite niet kent. Bekijk enkele van de voordelen waarvan je kan genieten door bij 1xBit te spelen.

Reguliere toernooien en promoties

Op 1xBit is het AROUND THE WORLD ADVENTURE slechts een deel van de reeks toernooien en promoties die het platform voortdurend beschikbaar stelt. 1xBit heeft de gewoonte om elke maand gebruikers te betrekken bij nieuwe en opwindende toernooien. Zo weet je zeker dat er meer voor je in petto heeft.

Beste spelaanbieders

1xBit is bezig om wereldwijd het leidende crypto-wedplatform te worden en een van de manieren waarop ze weten hoe ze dat moeten doen, is omgaan met providers in de grote competities. Dit verklaart waarom hun spellencollectie een genot is, aangezien ze alleen spellen uitkiezen van de beste spelaanbieders.

Meer dan 40 cryptovaluta

Voor veel goksites die er zijn, is een probleem waarmee gebruikers meestal worden geconfronteerd, de beperkte beschikbare betalingsmethoden. Zoals je al weet, is 1xBit een platform voor crypto-weddenschappen. Dit stuurt hen om een ​​eindeloze reeks crypto-betalingsopties te bieden. Dit verklaart waarom er momenteel meer dan 40 cryptocurrencies op het platform worden geaccepteerd. Het verwerken van betalingen op 1xBit is gewoon naadloos!

Nul kosten

Het spannende aan crypto-betalingen is het feit dat je je geen zorgen hoeft te maken over belachelijke kosten die gebruikelijk zijn bij de reguliere betaalmethoden. Met 1xBit kan je grote transacties verwerken en hoef je jezelf geen zorgen te maken over belachelijke kosten.

Directe uitbetalingen

Een ander voordeel van wedden op 1xBit is hoe snel transacties kunnen worden verwerkt. Omdat 1xBit alleen crypto-betaalmethoden gebruikt, kan je er zeker van zijn dat de uitbetalingen binnen enkele minuten worden verwerkt, ongeacht het volume.

Welkomstbonus tot 7 BTC

Als je jezelf net aanmeldt bij 1xBit, dan is er veel om enthousiast over te zijn. 1xBit biedt nieuwe gebruikers momenteel een stortingsbonus van tot 7 BTC voor 1 – 4e stortingen. Met deze overheerlijke bonus krijg je een hefboomwerking om de winnende kansen op 1xBit te verkennen.

Conclusie

Als je een fervent slots-fan bent, moet je deelnemen aan het toernooi, want er zijn veel geweldige prijzen te winnen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN