Bitcoin

Analist voorspelt onverwachte Bitcoin stijging

De bekende crypto-analist Nicholas Merten, die bekend is als de host van het YouTube-kanaal DataDash, gaf in een nieuwe update aan dat de marktomstandigheden een punt hebben bereikt dat BTC, net als in juli 2021, een sprong zou kunnen maken die de meeste bears overrompelt. Hij zei dat de belangrijkste voortschrijdende gemiddelden van Bitcoin (BTC) wijzen op een opluchtingsrally tot ongeveer $30.000:

“We zijn helemaal gestegen van $29.000 naar $53.000 [in juli 2021]. Om dat in perspectief te plaatsen, in een kwestie van slechts een paar weken, of eenvoudig gezegd, minder dan maanden, zagen we een stijging van 80% in de prijs van Bitcoin. Roep ik dat dit weer gaat gebeuren? Nee, waar ik voor pleit, is dat we naar voren komen en deze eerdere consolidatiemarge [$30.000] opnieuw testen.

Er zijn hier geen significante weerstandspunten, en de voortschrijdende gemiddelden komen rechtstreeks naar dit punt waar het ons een perfecte opstelling voor Bitcoin geeft om dit bereik hier opnieuw te testen en te kijken of het kan interageren met deze voortschrijdende gemiddelden …

Veel mensen zullen niet denken dat het kan gebeuren. Je zou er versteld van staan ​​​​hoe oplevingen van de opluchting tot een verergerd niveau kunnen komen, vooral in een markt waar er buitensporige hoeveelheden derivaten zijn.”

Hoewel Merten op korte termijn een opluchtingsrally van BTC verwacht, blijft de analist voorzichtig met de mogelijkheid dat de nummer een cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie nog niet zijn absolute bodem heeft bereikt. Volgens de strateeg wegen de macro-omstandigheden nog steeds op de markt voor digitale activa. Hij gaf het volgende aan:

“Veel mensen denken dat dit het absolute dieptepunt is hier op 18 juni. En om eerlijk te zijn, ik begrijp waar velen van hen vandaan komen. We hebben hier duidelijk een zeer dramatische uitverkoop gehad, en een mooie opleving daarbij, plus we hebben echt veel van de hefboomwerking en veel van het buitensporige krediet weggespoeld dat mensen hadden gebruikt om cryptocurrencies te lenen om te speculeren …

Ik begrijp waarom mensen zouden kunnen denken dat dit de absolute bodem is, maar je kunt de realiteit niet negeren dat de macro-omgeving nog steeds van kracht is. Het zal de kapitaaltoewijzing voor cryptocurrencies op de lange termijn nog steeds onderdrukken als we weer in dit bereik komen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN