Laatste Bitcoin Nieuws

Wachtwoord van je crypto-wallet kwijt? ReWallet helpt je uit de brand!

Het behoort tot een van de grootste angsten onder cryptobezitters: de toegang tot je crypto-wallet kwijtraken. Wanneer je het wachtwoord van je wallet bent vergeten en nergens de seed phrase kunt vinden, lijkt het einde nabij. Een nieuw wachtwoord aanvragen gaat immers niet.

Vanaf nu is er echter een mogelijkheid om je crypto-wallet tóch nog terug te krijgen wanneer je het wachtwoord kwijt bent. Het Duitse bedrijf ReWallet helpt mensen toegang te krijgen tot hun wallet. En daar hebben ze al een groot aantal mensen blij mee gemaakt!

Een brute force attack op je eigen crypto-wallet

ReWallet kan het wachtwoord van een groot aantal wallets kraken. Zo biedt het bedrijf ondersteuning voor wallets als Bitcoin Core, Electrum, Blockchain.com MetaMask, MyEtherWallet en zelfs hardware wallets van Trezor en Ledger.

Het terugkrijgen van het wachtwoord doet het Duitse bedrijf door een brute force attack op de wallet uit te voeren. Dit betekent dat software probeert in te loggen door snel achter elkaar een groot aantal wachtwoorden of seed phrases te proberen.

Heb je interesse in deze service? Dan kun je een vragenlijst op de website van ReWallet invullen of kan je contact met hen opnemen via het nummer op de site. ReWallet zal vervolgens je aanvraag beoordelen en je binnen 24-48 uur informeren of zij jou kunnen helpen.

Als er een kans is op succesvol portemonneeherstel ReWallet, dan krijg je een contract toegestuurd. Na ondertekening zullen zij je vragen om alle relevante gegevens te verstrekken, inclusief je veelgebruikte wachtwoorden.

In sommige gevallen worden portefeuilles beveiligd met een wachtwoord dat vergelijkbaar is met veelgebruikte andere wachtwoorden. Want ook al is het niet aan te raden, gebruiken toch veel mensen vaak dezelfde wachtwoorden.

Tot slot zal ReWallet, na ondertekening, aan de slag gaan om toegang tot je wallet te herstellen. Dit proces neemt een aantal weken in beslag en uiteraard zal het bedrijf je op de hoogte houden met betrekking tot de gang van zaken.

Natuurlijk is deze dienst niet geheel gratis. ReWallet vraagt 20% van de cryptocurrency die in je wallet staat zodra ze toegang hebben gekregen. Dat is een goede deal, want je kunt er financieel gezien alleen maar beter van worden. Mocht dit bedrijf er niet in slagen toegang te krijgen, hoef je niks te betalen.

Een bedrijf als ReWallet moet je 100% kunnen vertrouwen

Het voelt misschien wat onwennig om een bedrijf jouw wachtwoorden toe te sturen. Maar ook om ze een brute force attack op je wallet te laten uitvoeren. Zo’n bedrijf moet je dan ook 100% op hun woord kunnen vertrouwen.

Voordat ReWallet begint, tekenen betrokken partijen een contract. Dit contract is opgesteld volgens Duitse wet- en regelgeving en moet de consument beschermen. In dit contract staat bijvoorbeeld ook vermeld hoe ReWallet met data van klanten omgaat en wat ze doen zodra ze toegang tot de wallet hebben gekregen.

Op internet lees je dat veel mensen een positieve ervaring met ReWallet hebben. Op Trustpilot krijgt het Duitse bedrijf 4,8 van de 5 sterren. Ook uit de reviews op Google blijkt dat klanten een goede indruk aan dit bedrijf hebben overgehouden. Hieruit kunnen we opmaken dat je met een gerust hart bij ReWallet terecht kunt.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN