Bitcoin koers

Analist voorspelt aanzienlijke rally voor Bitcoin

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Kevin Svenson heeft recentelijk aan zijn ruim 110.000 volgers op Twitter aangegeven dat de toonaangevende cryptocurrency zich zou kunnen voorbereiden op een aanzienlijke rally. Hij zei dat hij kijkt naar de voortschrijdende gemiddelde convergentie-divergentie (MACD)-indicator van Bitcoin op de driedaagse grafiek. Deze zou volgens de analist suggereren dat de Bitcoin koers zich waarschijnlijk klaarmaakt voor een aanhoudende bounce. Hij tweette het volgende:

“De driedaagse MACD-cross van Bitcoin zal waarschijnlijk leiden tot een stijging. De driedaagse kaars sluit vanavond. Het is zeer waarschijnlijk dat we het kruis binnenkort zullen bevestigen.”

Wat betreft de kortetermijnmarktstructuur van Bitcoin, zei Svenson dat BTC een “textbook” Adam en Eva dubbelbodempatroon laat zien. Tevens gaf hij aan dat de Bitcoin koers ook handelt binnen een bullish wimpelpatroon met ondersteuning rond de $21.400. Hij ging verder met:

“BTC test de onderkant van de formatie. Dit gebied moet behouden blijven om de structuur te behouden.”

Hoewel Svenson optimistisch lijkt over BTC, herinnerde hij echter zijn volgers eraan dat Bitcoin zich nog steeds in een langdurige bearmarkt bevindt. Hij sloot dan ook af met:

“‘De trend is je vriend tot het einde van de trend.’ De korte termijn trend is met enig momentum omhoog. De langetermijntrend is dalend. diep in bear gebied. Op de korte tot middellange termijn speel ik deze bullish, maar pas later op voor een macro-lagere high dump.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN