Bitcoin koers

Bitcoin biedt momenteel een goede risk/reward-verhouding, aldus analist

De populaire cryptocurrency-analist heeft Rekt Capital heeft recentelijk aan zijn ruim 320.000 volgers op Twitter aangegeven dat de Bitcoin koers een prijszone nadert die een zeer gunstige risk/reward zou kunnen bieden voor beleggers op de lange termijn.

De analist ging verder met stellen dat deze cyclus voor BTC anders zou kunnen zijn, aangezien de koningsmunt blijft handelen onder het 200-weeks voortschrijdend gemiddelde (MA), een indicator die eerder de bodem markeerde voor BTC. Hij tweette het volgende:

“Historisch gezien is de 200-weekse MA een bodemindicator voor BTC geweest. In deze cyclus kan het een beetje anders zijn. In plaats van dat BTC op de 200-weekse MA een dieptepunt bereikt, kan het een macrobereik eronder vormen. Alles onder de 200 weken MA zal waarschijnlijk een piekkans vertegenwoordigen.”

Volgens de cryptostrateeg zal Bitcoin waarschijnlijk worden geconfronteerd met uitputting van de verkoper, aangezien het onder het voortschrijdend gemiddelde van 200 weken handelt, wat volgens Rekt Capital uiteindelijk langetermijnbeleggers in staat zou kunnen stellen om BTC op te halen tegen een prijsgebied dat maximale beloningen biedt. Hij tweette:

“In zijn hele geschiedenis is BTC altijd benedenwaarts afgeweken onder de 200 weken MA, maar deze keer? De neerwaartse afwijking heeft geen sterk/snel herstel gehad boven de 200 weken MA. Het herstel van BTC kan langer duren, maar het is toch een neerwaartse afwijking.

BTC bereikt historische niveaus van overselling. Op een gegeven moment zal deze extreme overselling samenvallen met het punt van maximale financiële kans.”

Rekt Capital zei ook dat hoewel Bitcoin momenteel in een sterke neerwaartse trend blijft, het uiteindelijk tot een conclusie zal komen, die de deur zou openen voor een nieuwe bull-cyclus. Hij sloot af met:

“BTC bevindt zich misschien nog steeds in de ‘Downtrend Acceleration’-fase van zijn correctie, maar deze fase zal voorafgaan aan de ‘Multi-Month Consolidation’-fase, die zal voorafgaan aan de ‘New Macro Uptrend’-fase.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN