Bitcoin nieuws

CryptoBenelux video: $23k lonkt, komt de “relief rally” er aan?

Bitcoin (BTC) heeft laten zijn dat er een sterke support ligt rond de $18k en vervolgt nu kortstondig de koers omhoog met $23k als eerste weerstand. Gaan we deze bereiken of komt er toch nog een nieuwe low aan? Bekijk snel deze video als je wilt weten wat mijn visie hierop is.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Bekijk snel deze video om erachter te komen en vergeet niet te abonneren op ons kanaal!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via onze onderstaande link betaal je over de eerste €1.000 geen handelskosten! Meld je nu meteen aan!​​

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN