CB thumbnail site

Bitcoin lange termijn investeringsplan! Leer DCA toepassen

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. De Dollar Cost Averaging (DCA) strategie is één van de meest populaire investeringsstrategieën. Maar hoe werkt dit? En hoe werkt onze DCA hybride strategie, waarbij we DCA en prijsactie met elkaar combineren? Leer hoe je een lange termijn investeringsplan bouwt voor Bitcoin (BTC). Bekijk de video nu en vergeet zeker niet op het belletje te drukken, zodat je notificaties ontvangt als we weer een nieuwe video gepost hebben!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegramkanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN