TradeSanta uitleg

Waarom u geautomatiseerde cryptohandel eens zou moeten proberen

Cryptocurrency-handel is een nieuwe trending carrièrekeuze geworden, populair bij degenen die genoeg hadden van het kantoorleven. Bijna 40% van de nieuwe handelaren stopt echter binnen een maand. Gebrek aan toewijding, rommelig tijdbeheer en onrealistische verwachtingen zijn slechts enkele redenen waarom mensen vroeg stoppen.

Het goede nieuws is dat handelen niet allesomvattend hoeft te zijn. Als je bang bent dat je als nieuwe handelaar geen tijd meer hebt om je hond uit te laten of een echte vrije dag te hebben, dan is dat zeker niet het geval. De meeste mensen in de branche hebben hun routine geautomatiseerd en geoptimaliseerd met behulp van crypto-handelsbots.

Wat is geautomatiseerde handel eigenlijk?

Geautomatiseerde handel is afhankelijk van een reeks vooraf bepaalde regels waarmee algoritmen de markt kunnen betreden en verlaten. Kortom, het betekent dat u uw transacties niet handmatig hoeft te openen en sluiten, de bot zal het voor u doen op basis van uw voorkeuren en marktsituatie. Algoritmische handel is vooral relevant voor beurzen en transacties met een groter volume. Onlangs baande het zijn weg naar de wereld van cryptocurrency.

In de cryptowereld betekent geautomatiseerde handel het gebruik van software (crypto-bots) die werkt met signalen, verschillende filters en zelfs technische analyse. Gebruikers hoeven alleen maar een strategie te kiezen, hun voorkeuren in te stellen en het programma doet de rest. De voor de hand liggende voordelen van deze handelsmethode zijn emotieloze besluitvorming en 24/7 werking. Met andere woorden, handelsbots elimineren de menselijke factor.

Wat betreft de andere voordelen van crypto trading bots, is het vermeldenswaard dat ze u kunnen behoeden voor saai handwerk en talloze dagelijkse herhalingen van dezelfde acties, zoals het plaatsen en sluiten van orders en meer. Bots kunnen je ook behoeden voor het nemen van slechte beslissingen die worden gevoed door slechte stemmingen en emoties.

Cryptocurrency-bots in actie

Tegenwoordig is er geen gebrek aan cryptocurrency-bots, en de meeste bieden u relatief vergelijkbare functionaliteit (maar sommige zijn beter dan andere). Deze bots verzamelen via API data uit de markt en analyseren deze. Het doel is om toekomstige prijzen te voorspellen en vervolgens koop- en verkooporders te plaatsen om winst te maken. Er wordt aangenomen dat hoe meer bronnen de bot gebruikt, hoe beter het resultaat.

U kunt handelsbots gebruiken met de meeste reguliere beurzen, enz. HitBTC. Om cryptobothandel mogelijk te maken, gebruikt u uw exchange om API-sleutels te genereren en deze aan de bot toe te voegen. Vervolgens moet u een handelsstrategie, handelspaar en gewenste positie kiezen. Later kunt u geavanceerde instellingen en hulpmiddelen aanpassen, zoals technische analyse-indicatoren of een stop loss.

Hoewel cryptobots geen ultieme risicovrije handelservaring garanderen, kunnen ze onmisbare helpers worden als ze correct zijn ingesteld en geconfigureerd.

Een TradeSanta-bot opzetten in 2022

Nadat de initiële instellingen allemaal zijn geactiveerd, zal het platform u doorverwijzen naar de volgende pagina met meer gedetailleerde instellingen.

Hier kunt u uw take-profitdoelstelling kiezen, evenals uw achterblijvende take-profitdoelstelling. Daarnaast kun je een aantal extra orders en ordervolume instellen.

Gebruikt u liever tools voor risicobeheer tijdens het handelen? Stel gewoon een stop loss in. Voor degenen van handelaren die willen dat hun bot technische analyse gebruikt, kiest u welke indicatoren het beste bij u passen.

En dat is eigenlijk hoe een crypto-handelsbot werkt. Nadat u het eenmaal heeft ingesteld, heeft u in de toekomst geen problemen meer om bots in te stellen, zowel vanaf een desktop als vanaf uw mobiele telefoon!

Waarom zijn TradeSanta en HitBTC een match?

TradeSanta ondersteunde de handel op HitBTC vanaf de dag dat het werd gelanceerd. Een van de redenen daarvoor is dat HitBTC een geschikte speeltuin is voor de diverse functionaliteit die wordt ondersteund door TradeSanta-bots.

HitBTC is een ervaren cryptocurrency-beurs die sinds 2013 actief is. Het platform staat bekend om bijna het grootste aantal ondersteunde munten op de markt. In jaren heeft het een enorm gebruikersbestand en een aanzienlijk handelsvolume gekregen. Maar wat belangrijker is, de crypto exchange HitBTC heeft voortdurend nieuwe functies toegevoegd die de beurs geschikt maken voor alle soorten handelaren.

Met HitBTC kunt u handelen met meer dan 10 ordertypes, een functie die handelaren helpt om ernstige risico’s te vermijden. Margehandel, OTC-desk en eeuwigdurende futures-handel zijn hier ook. TradeSanta-bots kunnen met al deze functies werken, wat betekent dat u het beste uit HitBTC kunt halen. Dus het maakt niet uit of uw grootste passie margehandel is of dat u een spottrader bent die te veel misbruik maakt van direct of annuleren, u kunt uw ding doen op HitBTC met behulp van TradeSanta.

Meer dan dat, HitBTC organiseert handelswedstrijden. In deze competities moet u in een bepaald tijdsbestek beter presteren dan andere deelnemers in het handelsvolume van een gespecificeerde cryptomunt. Dit kan een grote uitdaging zijn voor een TradeSanta-bot. De winnaars worden beloond met extra hoeveelheden cryptomunten.

Opsomming

Dat gezegd hebbende, als je erover denkt om jezelf wat meer tijd te besparen en toch je crypto-wielwinsten aan het rollen wilt houden, kijk dan eens naar crypto-handelsbots omdat ze je leven aanzienlijk kunnen verbeteren!

Afkomstig uit de Wall Street-cultuur, wordt geautomatiseerde handel langzaam overgedragen naar de crypto-niche, waardoor u een concurrentievoordeel krijgt ten opzichte van andere menselijke handelaren. Het is niet nodig om de markt voortdurend in de gaten te houden, een toenemend aantal gesloten deals, een goede gezondheid en slaap – dit zijn niet eens alle voordelen van crypto-bots.

Ze zijn gemakkelijk, ze zijn slim en leuk – als je TradeSanta gebruikt, de zeer goede plek om te beginnen voor een beginner en door te gaan voor een professional. Wil je meer weten? Stel alle vragen op onze socials!

Twitter HitBTC

Telegram-kanaal

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN