Terra LUNA

Terra past compensatieplan aan na feedback

De blockchain van Terra heeft een van de ergste crashes gezien waarbij de prijs ver onder de $1 zakte en de stablecoin, UST, werd ontkoppeld van de dollar. De crash had daarnaast ook invloed op de algehele crypto-markt. Na de ineenstorting heeft de Terra-community echter aan het revival-plan gewerkt en de meerderheid van de stemmen die door de gemeenschap is ontvangen, is in het voordeel van de hardfork.

Er zijn nu drie elementen van het voorstel 1623 die zijn gepubliceerd. Het heeft drie belangrijke herzieningen aangebracht na het ontvangen van feedback van de community.

Ten eerste wordt de Genesis-liquiditeit verhoogt, waarmee Terra dus kleine walletholders van voor de aanval wil beschermen. Terra zal zijn initiële iquiditeitsparameters verhogen van 15% naar 30% voor pre-attack UST-holders, post-attack LUNA-holders en post-attack UST-holders.

Ten tweede wordt er een nieuw liquiditeitsprofiel voor pre-attack LUNA-holders opgesteld. Met dit plan zullen de wallets met minder dan 10.000 LUNA dezelfde genesis-liquiditeit hebben die 30% ontgrendeld is bij de lancering. De volgende 70% liquiditeit zal pas na twee jaar worden geopend met een looptijd van elke 6 maanden.

Volgens Terra’s verklaring zal de introductie van dit nieuwe liquiditeitsprofiel ervoor zorgen dat kleine LUNA-holders vergelijkbare initiële liquiditeitsprofielen zullen hebben. Nu zal dit initiatief 99,81% van de LUNA-wallets dekken, wat slechts 6,45% van de totale LUNA zal vertegenwoordigen tijdens de pre-aanvalstijd.

Ten derde heeft Terra besloten dat de verdeling voor UST-holders na de aanval wordt verlaagd van 20% naar 15%. Door dit plan blijft de de-peg-gerelateerde distributie bij de oorspronkelijke stakeholders.

Bovendien, met een verandering van slechts 5% van het verlagen van de distributie naar UST-houders na de aanval, zal het worden toegewezen aan de gemeenschapspool. Terra’s stem voor voorstel 1623 zal in de komende 5 dagen eindigen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN