Bitcoin nieuws

Bitcoin kan door deze landen geadopteerd worden, aldus Bitcoin-veteraan

Samson Mow, voormalig Blockstream-executive en al jarenlang supporter van Bitcoin (BTC), heeft recentelijk aangegeven dat hij denkt dat andere landen de komende jaren de koningsmunt gaan accepteren. In een interview met Kitco News noemde Mow, momenteel de CEO van Bitcoin-technologiebedrijf JAN3, een land waarvan hij denkt dat het binnenkort BTC zou kunnen gebruiken. Hij zei het volgende:

“Nou, het lijkt erop dat Panama eraan komt. Ze wachten gewoon op een handtekening van de president om een ​​wet te ondertekenen. Dat was vrij onverwacht, zelfs de Centraal-Afrikaanse Republiek was onverwacht. Het kwam gewoon uit het niets.

Ik denk dat het zeker binnen dit jaar mogelijk is dat we er nog een zullen zien verschijnen. Ik werk eigenlijk ook aan een aantal landen, met Bitcoiners op verschillende plaatsen op de grond. Er zijn hier twee paden. De ene is actief bezig met het pushen van Bitcoin, de andere is natuurlijke adoptie, waarbij ze het zelf uitzoeken en zeggen: ‘Oké, we gaan Bitcoin gebruiken.’ Onze vooruitzichten zien er goed uit dit jaar.”

Mow onthulde ook dat hij samenwerkt met grote persoonlijkheden in Mexico om de acceptatie van Bitcoin in het land te bevorderen. Hij gaf hierover het volgende aan:

“Ik werk met een paar mensen in Mexico. Indira Kempis, ze is een Mexicaanse senator. En ook Ricardo Salinas, dat is het Mexicaanse Avengers-team dat probeert de acceptatie van Bitcoin in Mexico te krijgen. En een paar anderen wil ik nog niet noemen, maar er speelt meer.”

Mow en Blockstream waren de belangrijkste architecten achter de Bitcoin-obligaties van El Salvador, die de Midden-Amerikaanse natie van plan is te gebruiken om een ​​nieuwe “Bitcoin City” te financieren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN