bitcoin koers

Bitcoin koers op weg richting $30.000?

In een nieuwe strategiesessie op YouTube vertelde de bekende Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe zijn 165.000 YouTube-abonnees dat de Bitcoin koers afgelopen donderdag “door een paar ondersteuningsniveaus heen sloeg” nadat de aandelenindices scherpe dalingen registreerden. Hij zei het volgende:

“Aangezien de beweging zelf zo impulsief is, kost het meestal liquiditeit daaronder [$37.000] en aangezien dat resulteerde in het nemen van liquiditeit onder deze dieptepunten [$37.000], begon het nog harder te dalen, wat resulteerde in deze grote volumepiek.”

Van de Poppe benadrukte ook dat de corrigerende beweging op 5 mei de hoogste volumestijging op de twee-uurgrafiek registreerde sinds december, toen de Bitcoin koers daalde van $56.000 naar $42.000.

Van de Poppe zei in de video verder dat Bitcoin $37.500 moet terugwinnen om tekenen van leven te laten zien. Hij gaf aan dat het herovering van het niveau van $37.500 een rally zou kunnen inspireren tot $40.500.

De handelaar ging verder in zijn video met het schetsen van zijn bearish scenario. Hij gaf aan dat drie niveau’s belangrijk zijn om in de gaten te houden. Hij zei het volgende:

“De drie niveaus die ik bekijk zijn de niveaus op $36.300, $34.800 en de regio rond $32.000, en als het daar komt, schieten we waarschijnlijk door naar het dagelijkse blok van $30.000.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN