Dogecoin

Robinhood CEO: DOGE als toekomstige internet valuta

Vladimir Tenev, CEO van het razend populaire retail-gerichte commissievrije aandelen- en crypto handelsplatform Robinhood, schetste onlangs hoe Dogecoin (DOGE) de “toekomstige valuta van het internet” zou kunnen worden.

In een reeks Tweets ging Tenev in op hoe DOGE een primaire valuta voor het internet zou kunnen worden nu zijn bedrijf Robinhood onlangs de mogelijkheid voor gebruikers heeft toegevoegd om de op meme gebaseerde cryptoasset te verzenden en te ontvangen.

Volgens Tenev, heeft Dogecoin al de voorwaarde van het hebben van “verdwijnend kleine” transactiekosten bereikt, met gemiddelde kosten die gebruikers ~$0,003 kosten vanaf november 2021’s 1.14.5 update. Tenev vergeleek de minuscule transactiekosten van Dogecoin met de netwerkkosten van grote credit card netwerken, die meestal rond de 1-3% liggen.

Tenev stelde dat Dogecoin zijn block tijd, die momenteel 1 minuut is, zou moeten versnellen naar 10 seconden. Op dit moment komt Dogecoin’s blokgrootte van 1 MB en bloktijd van 1 minuut neer op 40 transacties per seconde (tps) – ver verwijderd van Visa’s theoretische netwerklimiet van 65.000 tps.

Hij stelde voor dat ontwikkelaars zouden werken aan het vergroten van de blokgrootte van Dogecoin tot 1GB (en uiteindelijk 10GB) om van Dogecoin een levensvatbare wereldwijde munt te maken, met het voorbehoud dat het meer geavanceerde hardware zou vereisen voor DOGE gebruikers om biljetten te bedienen.

Hij verwierp ook het idee dat Dogecoin inflatoir zou zijn, door te zeggen dat de 5 miljard nieuwe DOGE die elk jaar worden gecreëerd resulteren in een inflatie van ongeveer 5%, wat momenteel minder is dan de Amerikaanse dollar.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN