Bitcoin daling

Analist geeft waarschuwing voor bearish periode af

Een breed gevolgde analist is pessimistisch over het traject van de bredere cryptomarkt en drie digitale activa in het bijzonder.

Om te beginnen met Bitcoin (BTC), de pseudonieme crypto-analist Capo vertelt zijn 258.900 Twitter-volgers dat hij verwacht dat het boegbeeld van de cryptocurrency met 50% zal terugvallen vanaf de huidige niveaus.

Capo zegt ook dat de prijzen van altcoins drastisch zullen dalen als de totale cryptocurrency market cap meer dan de helft van zijn waarde afschuift:

“Ik verwacht 50-70% retracement op de gehele markt (50% voor BTC, 60-70% voor altcoins).”

Bron: CryptoCapo_/Twitter

Bitcoin wordt op het moment van schrijven verhandeld op $42.479. Een daling van 50% voor Bitcoin zou het zien terugtrekken naar een prijs van rond de $21.000. De totale marktkapitalisatie van crypto’s ligt op het moment van schrijven iets boven de $2 biljoen.

Capo had eerder deze week gezegd dat Bitcoin waarschijnlijk onder de $30.000 zou zakken. Capo zei ook dat Bitcoin’s herstel van onder de $39.000 aan het begin van de week een dead cat bounce was en waarschuwde ervoor om ” in de val te lopen boven de $40.000.”

De volgende is Chainlink (LINK), een gedecentraliseerd orakelnetwerk dat blockchains in staat stelt om off-chain gegevens te verkrijgen.

Capo zegt dat zijn koersdoel voor LINK tussen $5 en $5,50 ligt, meer dan 60% lager dan de huidige prijs:

“LINK

Koersdoel: $5,00-5,50.”

Bron: CryptoCapo_/Twitter

Chainlink wordt op het moment van schrijven verhandeld op $14,25.

De native token van de blockchain-gebaseerde virtuele spelwereld The Sandbox (SAND) is de derde crypto asset waar Capo bearish op is.

Capo zegt dat SAND een descending triangle bearish patroon vertoont, vergelijkbaar met een patroon dat Bitcoin in 2018 vertoonde.

Volgens de crypto-analist kan SAND met meer dan 60% dalen vanaf de huidige prijs:

“SAND

Duidelijke descending triangle, vergelijkbaar met BTC in 2018 met de 6k steun.

Hoofddoel: 0,95-1,00 dollar.”

Bron: CryptoCapo_/Twitter

SAND wordt op het moment van schrijven verhandeld op $2,90.

Kortom, de analist verwacht een bearish periode voor zowel Bitcoin als altcoins. Hij verwacht dat Bitcoin van het huidige prijspunt 50% daalt; altcoins tot wel 70%.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN