bitcoin koers

Bitcoin nog steeds bullish, ondanks daling onder $40k, aldus analist

De populaire cryptostrateeg en -handelaar, bekend als Credible Crypto, heeft recentelijk aan zijn ruim 320.000 volgers aangegeven dat hij nog steeds optimistisch is over Bitcoin (BTC), ondanks het falen van BTC om zijn opwaartse momentum vast te houden. Hij vertelde dat er “niets is veranderd” voor Bitcoin, aangezien hij denkt dat de laatste prijsactie kan worden beschouwd als intra-weekruis. Hij zei het volgende:

“Er is niets veranderd. De op één na laatste groene en laatste rode cirkel zijn voorbeelden van bewegingen binnen een week boven/onder ons wekelijkse niveau, maar het betekent niets zonder bevestiging. Geef me een afsluiting onder BLAUW en ik verander mijn visie, maar voorlopig is daar geen reden toe.”

Op 1 april, toen de Bitcoin koers bijna op $47.000 stond, voorspelde Credible een terugval tot $40.000 voordat de rally werd hervat. Met BTC op het randje van $40.000 op het moment van schrijven, gaf de cryptostrateeg aan dat Bitcoin-bulls snel een zet moeten doen om een ​​​​kans te hebben om enig momentum vast te houden. Hij tweette het onderstaande:

“Wekelijkse kaars sloot binnen ons wekelijkse niveau, dus het niveau bleef op slotbasis, maar zag niet veel van een bullish reactie en handelt nu hieronder. Moet stuiteren op $38 – $39k en weer boven de wekelijkse regio komen voor de volgende afsluiting om de korte/middellange termijn bullishness te behouden.”

Naast zijn technische analyse houdt Credible ook de orderboeken nauwlettend in de gaten. Eerder deze maand zei de crypto-analist dat een grote entiteit enorme kooporders plaatste tussen $40.000 en $44.000. Credible gaf nu aan dat alle orders van grote beleggers werden gevuld, wat suggereert dat er een rally in het verschiet ligt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN