Stratis koers

Analist zegt dat Terra (LUNA) “niet te stoppen” is

De gastheer van het populaire YouTube-kanaal voor financiële educatie, InvestAnswers, besprak in een recente video de hot streak die de gedecentraliseerde stablecoin-uitgever Terra (LUNA) de afgelopen twee maanden heeft doorgemaakt, en benadrukte de structurele banden van het project met Bitcoin (BTC). Hij zei het volgende:

“Er zijn geen aanwijzingen dat LUNA te stoppen is. Het is 166% gestegen in 60 dagen. Nogmaals, de meesterzet van [Terra mede-oprichter] Do Kwon die een door Bitcoin ondersteunde algoritmische stablecoin maakt. Ik denk dat het een game changer zal zijn, ik ben erg optimistisch.

Ik weet niet zeker waarom hij stopte met [Bitcoin kopen]. Ik denk dat hij wacht op een dip. Maar kijk eens naar die grafiek, het is een beest en ik zie het niet stoppen.”

Met betrekking tot het theoretische model dat hij op 24 maart heeft uiteengezet voor hoe Terra een verbluffende waardering van $80.000 per token zou kunnen bereiken door Bitcoin als onderpand te gebruiken, zei de analist het volgende:

“Het zet alle stappen in de goede richting en het volgt vrij nauw met waar we zijn.”

De handelaar keek echter niet alleen naar LUNA als potentiële goede koop. Hij gaf aan dat hij ook kijkt naar de andere top Ethereum-uitdager, Solana (SOL), en de recente bewegingen in zijn BTC-handelspaar. Hij zei het onderstaande:

“Het werd verworpen precies buiten het 200-daags voortschrijdend gemiddelde. Deze SOL-tot-Bitcoin-verhouding is behoorlijk cruciaal om te volgen. Ik dacht wel dat de bodem op 0,0022 [$94,26] lag, maar hij zakte wel naar 0,002 [$85,69].

Toen schoot het omhoog [van eind maart tot begin april] vanwege een enorme geldstroom, en nu worden we afgewezen, maar ik denk echt dat we vanaf daar omhoog gaan.”

Wat Ethereum (ETH) betreft, vertelde de handelaar zijn 428.000 YouTube-abonnees dat het toonaangevende platform vastzit in een smalle prijsrange en dat de beschikbare gegevens hem geen duidelijk beeld geven van waar het naartoe gaat. Hij sloot af met

“Als je kijkt naar de afgelopen vijf dagen voor Ethereum, zijn we een paar keer boven de $3.500 gestegen, maar het valt gewoon weer naar beneden.

Het zit in dit superstrakke bereik, $3.450 tot $3.460, tot $3.520 en $3.560. Het is gewoon op en neer, op en neer. Het is raar, het is ongebruikelijk. Het zegt me dat iets moet gaan breken. Kijkend naar alle bearish call-opties en put-optie-acties die er zijn, denk ik dat ik niet weet waar dit naartoe gaat.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN