NFL

ESPN gaat een NFT-collectie lanceren van Tom Brady

De wereldwijde televisiezender dat zich richt op sport, ESPN, heeft aangekondigd dat het ook besloten heeft om de wereld van NFT’s te betreden. Het gaf namelijk aan dat het samen is gaan werken Web3-merk Autograph in een meerjarige deal dat gericht is op de lancering van een NFT-collectie, volgens een verklaring die gisteren werd gepubliceerd.

Volgens de details van de aankondiging zal de collectie NFL-ster quarterback Tom Brady bevatten, die onlangs af is gaan bouwen door terug te keren naar het team waar hij voor zijn sterdom speelde.

De eerste set digitale verzamelobjecten genaamd “Man in The Arena: Tom Brady Collection” illustreert Brady’s indrukwekkende carrière met drie ESPN-zonecovers. Elk stuk van het project is ontworpen door Religion of Sport en Autograph, die mede door Brady zelf is opgericht.

Bovendien gaat de collectie live op 6 april 2022. De ster quarterback zal zogenaamd zijn handtekening zetten op 50 verzamelobjecten om een ​​extra laag zeldzaamheid toe te voegen en trouwe fans te belonen. Geïnteresseerde kopers kunnen de NFT verhandelen op Draftkings Marketplace en de collectie bekijken op Autograph.io.

In een reactie op de lancering zei Kevin Lopes, Vice President of Sports Business Development & Innovation bij ESPN:

“ESPN is verheugd om onze eerste NFT’s aan te bieden om onze fans te ontmoeten op het snijvlak van sport, technologie en content. Ons werk met ESPN Edge heeft ons gebracht waar we nu zijn, het verkennen van nieuwe, innovatieve manieren om fans te betrekken, en we zijn verheugd om in de toekomst samen te werken met Autograph voor deze collectie en andere.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN