Bitcoin

Bitcoin koers maakt zich op voor de “perfecte storm”, aldus Raoul Pal

De Macrogoeroe en voormalig Goldman Sachs-topman Raoul Pal heeft in een nieuw interview aangegeven dat de weg is vrijgemaakt voor de volgende golf van crypto-adoptie. Hij onthulde drie enorme factoren die volgens hem de groei van Bitcoin (BTC) en de rest van de cryptomarkten zullen versnellen. Hij zei het volgende:

“Voor soevereine staten, met name staatsinvesteringsfondsen, zullen ze op zoek gaan naar activa met een lange looptijd, wat hen enige zekerheid geeft, dus het heeft een plaats, dus we zullen dit voor soevereine staten verder aannemen, niet noodzakelijk als een valuta, maar als aanwinst. Ik denk dat dat heel interessant is. Ik denk dat dat de plaats is van Bitcoin in de wereld als een soort ongerept onderpand.

We hebben de vonken op hun plaats. Het volgende dat we nodig hebben, is dat het inflatieverhaal sterft, dat zou een echte versneller zijn, en de groei die daalt en de centrale banken meer geld gaan drukken omdat het heel goed gaat. Het stimuleert adoptie. Het drijft niet alleen de prijs op zoals bij aandelen en goud en onroerend goed. Het stimuleert adoptie en daarom presteert het altijd enorm beter dan al het andere in tijden van monetaire vrijgevigheid. Je maakt je op voor een perfecte storm hier.”

Pal zei tevens dat de huidige macro-economische omgeving hem vertelt dat de kans op een nieuwe uitverkoop klein is. Hij gaf ook aan dat de meeste marktdeelnemers waarschijnlijk beter af zullen zijn met een langetermijnstrategie in plaats van actief te handelen. Zijn betoog luidde als volgt:

“Ik denk dat het de macro-achtergrond zelfs nog groter heeft gemaakt. Met een kracht die zo krachtig is, zou je niet te schattig moeten zijn met het bezit. Je zou het eigenlijk gewoon moeten kopen en vasthouden en kopen wanneer het aanzienlijke hoeveelheden verkoopt, omdat je weet dat de risico-opbrengst zo belachelijk scheef is naar boven.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN