Ethereum

De geschiedenis zal zich herhalen voor Ethereum, aldus Benjamin Cowen

Volgens een bekende analist zou de nummer twee cryptocurrency van dit moment, Ethereum (ETH), de vroege stadia van de bull run van 2016/2017 kunnen nabootsen.

In een recentelijke YouTube-update vertelde Benjamin Cowen zijn 722.000 abonnees dat de huidige prijspatronen van Ethereum aangeven dat het zich in een vergelijkbare fase van heraccumulatie bevindt als toen het in 2016 en begin 2017 tussen $7 en $14 stuiterde. De munt ging echter verder met het doorbreken van dat bereik in maart 2017 en steeg in januari 2018 tot boven de $1.440. Cowen gelooft dat de geschiedenis zich echter zal herhalen en zei het volgende:

“Als je dit [2016/2017] staafpatroon over elkaar heen legt, en we het gewoon over deze beweging [nu] heen leggen, is een van de dingen die je zult opvallen, dat er veel overeenkomsten zijn in deze bewegingen. Je gaat naar boven, je komt weer naar beneden, je gaat weer omhoog, een soort van dubbele top, zoiets op de korte termijn, een lange bloeding naar beneden, en dan een langzame beweging terug naar de top. Dit zou gelijk staan ​​aan begin mei weer aan de top van het assortiment en dan een uitbraak in de zomer.”

Cowen benadrukte in zijn video echter wel dat er risico’s verbonden zijn aan ETH en dat prijsstijgingen naar nieuwe all-time highs nooit zeker zijn, wat voorzichtigheid aanmoedigt te midden van deze golf van stijgingen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN