Bitcoin koers

Indicatoren tonen dat Bitcoin koers klaar is voor een uitbraak!

In een recente video liet de gastheer van het financiële YouTube-kanaal InvestAnswers zijn abonnees weten dat de Bitcoin koers binnenkort door zijn weerstand kan gaan breken en mogelijk omhoog kan schieten naar $68.000. Hij gaf het volgende aan:

“Wat gebeurt er nu na een piek in volatiliteit als de prijs vlak is? Juist, een sprong naar boven. Sinds het begin van het jaar zijn er lagere toppen en hogere bodems. Op 24 januari had je een vloer van $33k. Op 24 februari hadden we de tweede verdieping, die $34,6k was. We hebben de vorige keer het glazen plafond van $45k een beetje daarboven bereikt, een beetje een lager hoogtepunt, maar alles wat we nu zien zijn lagere hoogtepunten, hogere dieptepunten, en vanuit technisch oogpunt lijkt een enorme stap op handen te zijn.”

De handelaar vermeldde ook dat de financieringspercentages op Binance en Bybit nu al meer dan 100 dagen op of onder neutraal zijn. Dat betekent dat we langer in een pessimistisch financieringsregime zitten dan tijdens de zomerse bearmarkt van 2021, wat nog een reden is waarom hij er zeker van is dat er iets te gebeuren staat.

Sinds begin februari handelt Bitcoin volgens de gegevens van Bloomberg binnen 10% van het voortschrijdend gemiddelde over 50 dagen. Hij gaf aan dat dit een vrij ongebruikelijke prijsbeweging is. Hij zei het volgende hierover:

Bitcoin is de afgelopen vijf jaar slechts drie keer in dit bereik gebleven, wat aangeeft dat er een uitbraak op komst is. Er zijn geen terugtrekkingen. Nu kan de terugtrekking $34k tot $35k zijn, en de stijging tot $68k.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN