Wat is UpOnly

Wat is UpOnly? (UPO)

De laatste jaren heeft de gedecentraliseerde gaming industrie een opmerkelijke groei doorgemaakt. Mede door play-to-earn (P2E) games zoals Axie Infinity (AXS) is de industrie gegroeid tot in de miljoenen gebruikers. Daarnaast worden er door investeerders miljoenen geïnvesteerd in nieuwe projecten binnen de blockchain-gaming. Terwijl de cryptomarkt sterk afhankelijk is van dataplatforms zoals CoinMarketCap en CoinGecko, is er nog geen soortgelijk instrument voor de blockchain-gaming-industrie. UpOnly wil hier verandering in brengen door een platform te creëren, waar data over de gedecentraliseerde gaming-industrie op een toegankelijke wijze wordt gepresenteerd. In dit artikel wordt het project onder de loep genomen en uitgelegd.

Wat is de use-case van UpOnly?

Uponly is momenteel bezig met het bouwen van een real-time dataplatform voor P2E blockchain-games. Hierin kan onder andere worden gevonden hoeveel gamers in de game aanwezig zijn, het trading volume voor in-game assets en nog plaats te vinden events. Dit kan erg interessant zijn voor investeerders die op deze manier snel kunnen zien welke game snel groeit, maar ook voor de gamers die kunnen zien hoe zeldzaam een in-game asset daadwerkelijk is.

Daarnaast zal er ook een voorspellingsplatform worden gebouwd op de Polygon (MATIC) blockchain. Toeschouwers kunnen tokens inzetten op het resultaat van de P2E blockchain games om zo beloningen te verdienen. Hierbij zal het UPO-token gebruikt worden, wat de coin is van UpOnly. De toeschouwers kunnen voor het maken van accurate voorspellingen het dataplatform gebruiken.

Wat zijn de tokenomics?

Momenteel is het UPO-token nog niet te koop op centrale exchanges of decentrale exchanges. UPO was echter tussen 8 december en 15 december te bemachtigen via een initial DEX offering (IDO). Hier waren 500.000 tokens te koop voor een bedrag van $0,16 via het Synapse Network, wat een cross-chain launchpad is. Daarnaast zijn 55.666.666 tokens verkocht via eerder private sales. Totaal heeft het project hiermee al $7.400.000 opgehaald. De totale supply van UPO is 160 miljoen tokens, waarvan 35% dus al verkocht is via de private sale en de IDO. 40 miljoen tokens zijn gereserveerd voor het P2E mechanisme en voor de beloning voor het correct voorspellen van P2E games. De overige 62,5 miljoen tokens zijn gedelegeerd naar de sponsoren, het team en adviseurs, en naar de operationele reserves. De UPO-tokens die momenteel niet voor een bepaalde tijd vaststaan en in circulatie zijn is 3.250.500, waardoor de marktkapitalisatie uitkomt op $520.080.

Wat staat er op de planning?

Het jaar 2021 stond voor UpOnly geheel in het teken van het ontwikkelen van het dataplatform. Het team is uitgebreid, de whitepapers zijn uitgebracht en de token sales zijn inmiddels al geweest. Ook zou er een exchange listing plaatsvinden van UPO in 2021. UPO is echter nog niet te koop en aangezien 2021 tot zijn einde loopt, is de kans groot dat dit in 2022 zal plaatsvinden. 2022 kan een interessant jaar worden voor UpOnly, aangezien er grote elementen van het project worden aangeleverd. Het dataplatform, het P2E-model en het voorspellingsplatform zullen dan worden uitgebracht eveneens als het sponsoren van spelers en een metaverse marketplace.

Disclaimer: Dit is een betaalde review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN