Crypto spaargeld

BTC ligt op koers voor een parabolische run, aldus crypto-analist

Een crypto-analist met veel volgers heeft in een video zijn voorspellingen blootgegeven op de Bitcoin-grafiek. In een nieuwe sessie vertelde Nicholas Merten dat het recente vermogen van BTC om neerwaartse druk te weerstaan en terug te duwen voorbij $40.000 een goed teken is. Hij zei:

“We hebben consistent vertrouwen gezien in de prijs waar kopers binnenkomen, het orderboek opbieden, waardoor de prijs van Bitcoin van deze laaggebonden woede in het midden van $ 30.000 dollar omhoog gaat naar ongeveer $39 tot $40.000.”

BTC blijft in de tussentijd higher lows maken en de crypto-analist voorspelt dan ook dat de volgende halte het $60.000-niveau is. In het afgelopen jaar heeft Bitcoin dit niveau al twee keer aangeraakt. Hij meldde het volgende:

“Het lijkt erop dat het traject een derde reattempt krijgt… De derde keer kan scheepsrecht zijn voor Bitcoin, dat we nog een hertest van dit algemene bereik rond het midden van $60.000 zouden krijgen en uiteindelijk de technische setup zouden hebben om er volledig doorheen te kunnen klimmen en een parabolische prijs voor Bitcoin te krijgen. Ergens rond de 150.000 tot 200.000 dollar tegen het einde van dit jaar.”

Momenteel is de Bitcoin-prijs meer dan 17% gestegen ten opzichte van de prijs 24 uur geleden. Het wordt op het moment van schrijven verhandelt voor prijs van $44.500. Volgens de analist laat de aandelenmarkt ook tekenen zien van herstel, wat een goed teken is voor Bitcoin. De crypto-analist zei:

“Het herstel dat we onlangs zagen, was een beweging van meer dan 3,36% ten opzichte van het vorige slot. Als je rekening houdt met de dieptepunten, hebben we het over een beweging van meer dan 7%. De [Invesco QQQ Trust], een brede meting van de Nasdaq, verhandelbare ETF die u kunt kopen, ging van $318 per aandeel naar $ 345. Een belangrijke beweging voor de index, die opstuwt tegen een rally van bijna 10%.”

De crypto-analist benadrukte daarnaast dat wanneer de prijzen opveren in tijden van angst, dit vaak betekent dat de markt zijn angst aan het overwinnen is. Hij gaf het volgende aan:

“Dit is een teken dat de markten de angst beginnen aan te pakken, dat er kopers binnenkomen die de controle over het orderboek terug gaan nemen van de beren.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN