1xBit BIG 5

Geniet van de meest lonende ervaring met BIG 5 op 1xBit

‘S Werelds grootste voetbalcompetities – EPL, Bundesliga, Serie A, La Liga en Ligue 1 – brengen fans nu indrukwekkende cryptowinsten!

We haasten ons om de komst van het toernooi aan te kondigen met één van de grootste prijzen op 1xBit – BIG 5. Dit evenement biedt heerlijke prijzen en maximale passie voor voetbalfans. Als je een liefhebber bent van sportweddenschappen, dan is dit een evenement waar je naar uit moet kijken!

De regels zijn vrij eenvoudig: om een ​​deel van de prijs te winnen, moeten gebruikers vanaf 0,2 mBTC plaatsen met een quotering van minimaal 1,5 (of hoger) in een van de top 5 Europese competities – EPL, Bundesliga, Serie A, La Liga en Ligue 1. Voor elke weddenschap, zullen er promotionele tickets voor gebruikers zijn. Natuurlijk, hoe meer je inzet voor het evenement, hoe meer tickets je krijgt en hoe groter je kansen om één ​​van de winnaars te worden.

En hier komt het beste deel – prijstrekkingen! Ten eerste, maandelijkse trekkingen: aan het einde van elke maand zullen willekeurig 15 deelnemers verschijnen en de beloningen zullen oplopen tot 15 mBTC.

Aan het einde van de kampioenschappen zullen ook prijstrekkingen plaatsvinden. Zodra de kampioenschappen eindigen, zal er nog een prijstrekking zijn, waarbij de winnaars willekeurig worden geselecteerd en in aanmerking komen om prijzen tot 50 mBTC te ontvangen.

En dan komt de meest opwindende laatste trekking, die zal plaatsvinden nadat de promo zelf is afgelopen, waarbij winnaars tot 500 mBTC kunnen winnen. Deze trekking is gebaseerd op alle ontvangen promotickets vanaf het begin van het evenement tot het einde.

Om mee te delen aan dit evenement hoef je slecht hier te klikken. Registreer je op 1xBit of log in als je al een account hebt. Ga dan naar de promopagina en klik op ‘deelnemen’ om aan de slag te gaan. Als je dat eenmaal hebt gedaan, doe je mee aan de supertrekkingen die je spannende prijzen opleveren!

1xBit is consistent geweest met het aanbieden van de beste prijzen die je passie voor sport belonen. Maak je geen zorgen als je nog geen account hebt. Registreren op 1xBit is snel en eenvoudig, en het is volledig anoniem, omdat alleen cryptocurrencies door het platform worden geaccepteerd.

Je kunt wedden op Europese voetbalwedstrijden met meer dan 35 cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Zcash en nog veel meer. Spelers kunnen een account met meerdere valuta gebruiken, zodat ze niet beperkt zijn tot alleen gokken met één type crypto. Zonder kosten en snelle uitbetalingen, kunt u uw cryptogeld zonder problemen snel van en naar uw sportsbook-account verplaatsen.

Als je net een account op 1xBit hebt aangemaakt, kom je in aanmerking voor een welkomstbonus van maximaal 7 BTC voor de eerste 4 stortingen.

Het toernooi is al begonnen, klik hier om mee te doen!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN