Deze altcoins

Deze altcoin zal waarschijnlijk de top 5 betreden, aldus Coin Bureau

De gastheer van het populaire crypto-gerelateerde YouTube-kanaal Coin Bureau heeft in een recente video aangegeven dat één bepaalde altcoin de komende tijd zou kunnen stijgen, en zelfs de top 5 zou kunnen binnentreden op basis van marktkapitalisatie.

In een nieuwe video vertelde de pseudonieme analist, bekend als Guy, zijn 1,9 miljoen abonnees dat het layer-1 smart contract-platform Avalanche (AVAX) de komende periode zal concurreren met grotere altcoins die erboven zitten in termen van marktkapitalisatie. Hij gaf het volgende aan:

“Het is mogelijk, zo niet waarschijnlijk, dat Avalanche de top vijf zou kunnen bereiken, vooral omdat sommige cryptocurrencies op zijn manier van een minder kaliber zijn, om het zacht uit te drukken.”

Guy zei tevens dat, ondanks de recente correctie van de cryptomarkt, de prijs van AVAX in een macro-uptrend blijft als gevolg van de stijgende consumentenvraag en de gemakkelijke toegankelijkheid van zijn C-Chain, de smart contract-blockchain van Avalanche. De analist ging verder met aangegeven dat het een bullish teken is voor AVAX:

“[Avalanche] blijft in een duidelijke opwaartse trend, ondanks de enorme daling van de cryptomarkt die we de afgelopen maanden hebben gezien. Dit is om een ​​simpele reden, en dat is de vraag.

Volgens DappRadar heeft de C-chain van Avalanche ongeveer een half miljoen maandelijkse actieve gebruikers, wat helemaal niet zo armoedig is. Ook het aantal dagelijkse transacties op de C-keten is onophoudelijk gestegen.

Naast de EVM-ondersteuning (Ethereum Virtual Machine) van de C-chain, is de verbazingwekkende acceptatie van Avalanche waarschijnlijk omdat [van] Binance en Coinbase opnames en stortingen rechtstreeks van en naar de C-chain ondersteunen. Dit maakt Avalanche zeer toegankelijk voor de gemiddelde cryptohouder.”

Volgens Guy is Avalanche een echte concurrent voor Ethereum (ETH), de grootste smart contract-blockchain van dit moment. Hij gaf aan dat de munt zich echter op andere gebieden in de cryptocurrency-markt moet concentreren dan alleen de DeFi-markt. Hij zei het volgende:

“Op dit moment lijkt AVAX zich te concentreren op DeFi (gedecentraliseerde financiën), en dat is allemaal goed en wel, maar dat is een erg druk gebied. Dat gezegd hebbende, de trends zijn in het voordeel van Avalanche en als het zo doorgaat, kan het groot genoeg worden om Ethereum uit te dagen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN