Bitcoin analyse

De klok tikt door voor de Bitcoin koers, aldus analist

De alombekende cryptocurrency-analist Tone Vays heeft in een recente strategiesessie, aan zijn bijna 120.000 abonnees, aangegeven dat hij optimistisch blijft over de kansen van Bitcoin (BTC) om het niveau van $49.000 te heroveren, maar zei dat de klok door tikt voor de koningsmunt om een ​​stap naar boven te maken. Hij gaf zelfs aan zelfs dat de Bitcoin koers de week sterk moet afsluiten, anders riskeert het een nieuwe golf van liquidaties te ervaren. Hij zei het volgende:

“Ik ben nog steeds optimistisch voor de huidige maand dat we ons weer in de driehoek zullen herstellen en mogelijk boven het voortschrijdend gemiddelde op korte termijn, wat betekent dat we de maand boven of zeer dicht bij $49.000 moeten afsluiten.

Ik geloof dat dat mogelijk is, maar de maand heeft nog maar 10 dagen over. Dus Bitcoin kan maar beter in de komende 48 uur verder gaan met stijgen, anders zal dat waarschijnlijk niet gebeuren.”

Vays dook vervolgens in de wekelijkse grafiek en benadrukte de rollende inventaris van miners (MRI). Deze statistiek meet het sentiment onder Bitcoin-miners, waarbij een percentage boven de 100 betekent dat miners hun nieuw geslagen BTC verkopen, terwijl een aantal van minder dan 100% betekent dat miners hun nieuwe BTC oppotten. Hij zei het onderstaande:

“De wekelijkse grafiek ziet er technisch gezien nog steeds bullish uit op basis van de MRI, en alleen bullish op basis van de MRI. Volgens alle statistieken is het eigenlijk behoorlijk bearish. We hebben deze week nodig om positief te zijn, anders zit Bitcoin in de problemen.”

De analist besloot zijn video door te kijken naar de vorige twee grote uitverkopen van Bitcoin, die begon op 27 december en vervolgens weer op 5 januari. Hij is bezorgd dat zelfs als de Bitcoin koers terug klimt naar $44.000, het snel weer kan capituleren onder de $40.000 ondersteuning. Hij sloot af met:

“Bitcoin zit in de problemen, en als het hier nog een paar dagen blijft [ongeveer $41.722], dan denk ik dat een herhaling van wat er vorige maand en begin deze maand is gebeurd heel, heel goed mogelijk is.

[Het zou in de komende week] $44.000 kunnen bereiken, dan is het zeer waarschijnlijk dat er nog een stap naar beneden zet naar ongeveer $38.000 of lager.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN