Bitcoin nieuws

Slim geld wacht op een bounce van de Bitcoin koers, aldus Nicholas Merten

De veel gevolgde crypto-analist Nicholas Merten heeft in recente video op zijn YouTube-kanaal, met bijna 500.000 abonnees, aangegeven dat de Bitcoin-markt een “unieke cyclus” doormaakt. Hij ging verder met stellen dat Bitcoin (BTC) waarschijnlijk nog verder zal dalen, maar dat slim geld het uiteindelijk op lagere prijzen op zal kopen en het richting een enorme rally zal sturen. Hij zei het volgende:

“We gaan hier gewoon door onze eigen unieke cyclus, een markt die wordt aangedreven door krediet en leverage.”

Toch biedt de crypto-analist enige troost tijdens onzekere marktomstandigheden. Hij gaf namelijk aan dat, hoewel de Bitcoin koers nog verder zal dalen, dit gezond is voor de markt. Hij gaf het onderstaande aan:

“En als jullie hier wat troost willen, aangezien we Bitcoin weer in prijs zien dalen, denk ik dat het heel realistisch is dat we hier terug zullen komen naar ongeveer $600- $650 miljard [BTC-marktkapitalisatie].”

Momenteel is de marktkapitalisatie van Bitcoin $806 miljard. Een daling naar $600 miljard zou een duik van 25% vertegenwoordigen, maar Merten zei dat de correctie uiteindelijk goed zal zijn voor de markt:

“En dat stelt ons in staat om een ​​hoger dieptepunt te bereiken, ofwel langs deze lijn van stijgende steun bovenop het vorige weerstandspunt van de cyclus van 2017, en/of mogelijk zien we het eerder eerder dan later terugveren rond de $650- $700 miljard.”

Tot slot gaf Merten aan dat het slimme geld op zoek is naar een op handen zijnde Bitcoin-bounce als een enorm koopsignaal:

“Waarom zouden we dat zien? Want dat zal de indicatie zijn dat de markt geen bearmarkt betreedt. In feite zal slim geld binnenkomen en de angst kopen en de prijzen in 2022 omhoog drijven. Dat zou heel goed kunnen gebeuren.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN