NuLink review

Top Crypto Trader voorspelt 84.407% prijsexplosie voor onbekende Altcoin gebouwd op Ethereum

Een long-time crypto trader bekend als Flood toont steun voor een altcoin die helpt de bridge te maken tussen verschillende soorten blockchain projecten.

Flood vertelt zijn 194.400 Twitter-volgers dat er verschillende redenen zijn waarom hij denkt dat de vertrouwloze geautomatiseerde marktmaker Synapse (SYN) het potentieel heeft om krankzinnige winsten te maken in de komende twee jaar.

Hij zegt:

“Hier is wat eenvoudige wiskunde, de EVM [Ethereum Virtual Machine] smart contract platforms hebben een gecombineerde $700 miljard market cap en zullen naar verwachting $12 biljoen bereiken in 2023.

Met Synapse’s superieure gebruikerservaring, hyperefficiënte liquiditeitsverschaffing en een van de grootste ontwikkelaarsteams in crypto, is het zeker om de leidende cross-chain brug in de wereld te worden en ten minste 10% van die market cap te veroveren, $1,2 biljoen, tegen 2023.

Dat zet het prijsdoel op $2.400 per SYN. Laat de bears en fudders (angst, onzekerheid en twijfelaars) verkopen wat ze willen, ik zal blijven accumuleren.”

De Ethereum Virtual Machine is een op blockchain gebaseerd softwareplatform waar ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties (DApps) bouwen. Het elimineert de behoefte aan geavanceerde hardware tijdens het creëren van slimme contracten.

Op het moment van schrijven is SYN meer dan 10% gestegen op de dag naar $2,84. Tegen Flood’s prijsdoel van $ 2.400 per token, zou dat een verbijsterende 84.407% winst betekenen voor de 181ste gerangschikte crypto activa.

Volgens de Synapse project website:

“Door gedecentraliseerde, permissionless transacties tussen elk L1, sidechain of L2 ecosysteem te bieden, drijft Synapse integrale blockchain activiteiten aan zoals asset transfers, swaps, en veralgemeende messaging met cross-chain functionaliteit.”

Het SYN-token geeft houders het recht om te stemmen over bestuurskwesties op de SynapseDAO (gedecentraliseerde autonome organisatie) en betaalt ook voor netwerkgaskosten.

Een andere populaire crypto-analist die gaat onder de naam Smart Contracter is ook geïnteresseerd in Synapse.

De pseudonieme Twitter-persoonlijkheid zegt:

“Met alle lagen die tegen elkaar concurreren, voelt het accumuleren van iets dat ze allemaal verbindt voor mij als een picks-and-shovels play.

SYN chart ziet er geweldig uit tegen ETH hier op de weekly en stelt je in staat om te bridgen naar bijna elke chain van elke chain.”

Image
Bron: Smart Contracter/Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN