Wereld Natuur Fonds NFT

Eminem koopt Bored Ape voor bijna een half miljoen

De legendarische Detroit-rapper Eminem heeft zich bij de Bored Ape Yacht Club (BAYC) aangesloten.

Hij kocht een van de Ethereum-gebaseerde apen voor 123,45 ETH ($452.000) op donderdagavond en heeft sindsdien de aap tot zijn profielfoto op Twitter gemaakt. Ondertussen lijkt hij tot nu toe minstens 15 NFT’s te hebben verzameld op OpenSea onder de naam Shady_Holdings.

Eminem is een van de best verkopende muzikale artiesten aller tijden, met meer dan 220 miljoen verkochte platen wereldwijd. Hij is ook de enige rapper die ooit een Academy Award en een Golden Globe Award voor Best Original Song heeft gewonnen, die hij won voor “Lose Yourself” in de film “8 Mile”. Hij heeft ook talloze American Music Awards en 15 Grammy Awards gewonnen.

Mede BAYC lid GeeGazza heeft de blonde aap verkocht aan Eminem, die vandaag aankondigde dat de verkoop werkelijkheid wordt “waanzin” is en opmerkte: “Ik leef in een simulatie.” Eminem heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de verkoop.

GeeGazza hoopte in feite al maanden deze aap aan Eminem te verkopen. In november zei hij: “Ik denk nog steeds dat Eminem voorbestemd is om op een dag mijn Bored Ape te kopen.” Hij gaf ook toe: “Je begrijpt niet hoe lang ik al aan het manifesteren ben dat Eminem mijn aap koopt.”

Het digitale bureau Six heeft de eer opgeëist voor de verkoop van BAYC NFT aan Eminem, door op Twitter te schrijven dat hun creator-georiënteerde bureau heeft geholpen om de aap te bemachtigen, die ze de “EminApe” noemen. (Inderdaad, de aap lijkt op de rapper.) Het agentschap heeft eerder samengewerkt met de rapgroep Wu-Tang Clan en elektronische artiesten Tycho en Galantis aan andere projecten.

Met zijn nieuwe EminApe is Eminem officieel toegetreden tot het op één na grootste NFT-project op OpenSea naar volume. De BAYC is tot dusver 11.705,97 ETH ($43 miljoen) verhandeld in de secundaire verkoop, en de floor zit momenteel op 60 ETH ($220.000). Eminem heeft zich aangesloten bij de vele andere beroemdheden die tot nu toe hebben ingesprongen, waaronder NBA-ster Stephen Curry en talkshowhost Jimmy Fallon.

BAYC overtrof onlangs CryptoPunks in algemene OpenSea ranking en floor price, een enorme prestatie voor een project dat net begon in april 2021.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN