Onderzoek marktmanipulatie Bitcoin

Wonderkind met 162 IQ wil crypto voor kerst en krijgt het

De 12-jarige Barnaby Swinburn scoorde 162 op de Mensa IQ test en werd lid van het hoog-IQ genootschap.

De wens om deze kerst cryptocurrencies te bezitten is uitgekomen voor een 12-jarig schoolkind met een intelligentiequotiënt (IQ) hoger dan Albert Einstein.

Barnaby Swinburn, een inwoner van Bristol, Engeland had om twee kerstcadeaus gevraagd, een Mensa-test om zijn IQ te testen en een cryptocurrency-portefeuille. Volgens BristolLive scoorde Swinburn de hoogst mogelijke score van 162 op de test, waarmee hij Einstien’s IQ van 160 versloeg. Als gevolg hiervan werd de schooljongen lid van de high-IQ society, die de top 2% van de hoogste Mensa scorers opneemt.

Sprekend over cryptocurrencies, zei Swinburns moeder Ghislaine:

“Hij heeft de markten in de gaten gehouden. Voor Kerstmis krijgt hij een enveloppe met geld erin die hij zal omzetten in cryptocurrency.”

De familie Swinburn moet echter nog onthullen welk geldbedrag en welke cryptocurrencies er deze kerst zijn gekocht.

In lijn met zijn interesse in crypto, wil Swinburn opgroeien tot programmeur. “Hij kijkt al naar universitaire opleidingen en hij wil naar Oxford”, voegde Ghislaine eraan toe.

De interesse van Barnaby Swinburn is ongelofelijk goed voor de ontwikkeling van cryptocurrencies. Een genie, kan veel betekenen voor de cryptowereld.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN