Deze altcoins

Michaël van de Poppe onthult zijn drie altcoin picks voor 2022

De gerenommeerde cryptocurrency-analist en -handelaar Michaël van de Poppe heeft in een recente strategiesessie op YouTube zijn vooruitzichten voor 2022 gedeeld. Tevens vermeldde hij drie altcoins waarvan hij grote doorbraken voorspelt voor volgend jaar.

De handelaar gaf aan dat hij zijn portefeuille heeft opgebouwd met activa waarvan hij denkt dat ze ondergewaardeerd zijn, te beginnen met het gedecentraliseerde parallelle blockchain-netwerk Cosmos (ATOM). Hij zei het volgende:

“De eerste is ATOM, dat momenteel kracht toont in de prijsactie, maar een aantal cycli heeft gezien die belangrijk zijn om naar te kijken. In dit geval hebben we begin 2021 een mooie run gehad. We hebben een harde correctie gehad [vanaf mei] die leidde tot een mooie hertest.

Als we kijken naar de huidige prijsactie, hebben we ook een mooie run gehad en hebben we een zeer harde corrigerende zet gehad, wat resulteert in een prachtige hertest die opnieuw plaatsvindt. ”

Vooruitkijkend naar wat ATOM volgend jaar in petto heeft, gebruikte Van de Poppe de 1.618 Fibonacci extension, waardoor hij een run naar $60 of zelfs $100 voorspelde:

“De kans is groot dat we in de eerste aanloop naar boven een nieuwe run naar de 1.618 Fibonacci tegemoet gaan, wat ons naar $60 zou kunnen brengen. Maar als we eerder de hele zet gebruiken, kan dat ons naar $67 brengen, of zelfs de volgende die in de categorie $100 komt.”

Het volgende project is gedecentraliseerde beurs (DEX) en geautomatiseerd market maker-protocol Curve DAO Token (CRV). De analist benoemde hogere dieptepunten en hogere hoogtepunten als een reden om enthousiast te zijn over de toekomstige prijsactie van de altcoin. Hij zei het volgende:

“[CRV] leidt momenteel naar een grote doorbraak, gezien het feit dat we net getuige zijn geweest van een mooie hertest … na al een grote run. We maken constant hogere dieptepunten, hogere hoogtepunten, wat ons een resultaat zou kunnen opleveren dat we een versnelling in prijsontdekking voor Curve zullen hebben. ”

De crypto-analist besluit zijn altcoin-focus door te kijken naar SUSHI, het native token van op Ethereum gebaseerde DEX SushiSwap. Hij gaf aan dat hij, nadat hij de prijs van SUSHI met 80% heeft zien dalen, geïnteresseerd is om een ​​positie in te nemen:

“We staan ​​momenteel voor een mooie hertest voor SUSHI. Ik denk dat op het moment dat het boven dit niveau uitbreekt dat we [het bereik van $4,64 tot $6,19] hebben, $6,25 tot $7 de daadwerkelijke trigger zal zijn. Ik denk dat als deze breekt bij $7,35, we eigenlijk een nieuwe uitbreiding zullen zien als het gaat om SUSHI.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN