Metaverse cryptocurrency

Dit metaverse-project kan de sector gaan domineren, aldus Coin Bureau

De gastheer van het bekende, op cryptocurrecy-gerichte, YouTube-kanaal Coin Bureau heeft aan zijn 1,76 miljoen abonnees aangegeven dat hij een op Ethereum gebaseerde gaming-altcoin heeft geïdentificeerd die volgens hem de sector zou kunnen domineren.

In een nieuwe video vertelde de pseudoniem analist Guy dat Gala Games (GALA) hem opgevallen als één van de weinige metaverse tokens die op de lange termijn zullen overleven. Hij zei het volgende:

“Van alle play-to-earn-projecten die er zijn, onderscheidt Gala Games zich als één van de weinige ecosystemen die de tand des tijds zouden kunnen doorstaan.”

Gala Games is een op blockchain gebaseerd play-to-earn gamingplatform gebouwd op Ethereum waarmee deelnemers actief kunnen deelnemen aan de ontwikkeling van een game door hen hun eigen in-game-items te laten kopen en verkopen als non-fungible tokens (NFT’s).

Volgens Guy heeft de crypto veel ruimte om te groeien in vergelijking met zijn concurrenten en als zijn marktkapitalisatie zou verdubbelen, zou deze overeenkomen met die van Axie Infinity (AXS), de huidige leidende token in de metaverse-sector. Hij zei het volgende:

“Ervan uitgaande dat de huidige marktkapitalisatie van GALA correct is, heeft het nog steeds veel ruimte om te groeien in vergelijking met andere cryptocurrencies in deze niche. Nu is de leider in deze niche natuurlijk Axie Infinity en als GALA AXS inhaalt, zou dat een 2x zijn, ervan uitgaande dat de marktkapitalisatie van AXS hetzelfde blijft.”

De host gaf echter ook aan dat een nadeel van het protocol de continue grote aanvoer van tokens is, wat de inflatoire verkoopdruk zou kunnen verhogen:

“Helaas voor GALA lijkt er te worden geleund op de aanbodzijde van de economische vergelijking. Elke week worden er miljoenen GALA’s geslagen om de notities van de oprichters te belonen, en ik denk dat het redelijk is om aan te nemen dat de meeste van hen verkopen.”

Guy gaf tot slot aan dat als het project enkele van zijn zwakke punten kan verbeteren, Gala een topconcurrent in de metaverse-sector zou kunnen worden. Hij sloot af met:

“Het enige dat mij het meest opvalt aan Gala Games is de ecosysteembenadering en de ongeëvenaarde ervaring van de oprichters. Als het zijn tegenslagen adequaat kan aanpakken en tegelijkertijd zijn grootste sterke punten kan benutten, zou Gala Games gemakkelijk een van de topcryptoprojecten in de blockchain-gamingniche kunnen worden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN