bitcoin blogs afbeeldingen_Tekengebied 1 kopie 12

Wat is LocalBitcoins?

LocalBitcoins (LBC) wordt algemeen beschouwd als een platform voor het faciliteren van niet-speculatieve aankopen van BTC, omdat het een louter fiat-to-crypto-uitwisseling is, en omdat het meestal enkele honderden dollars kost om te spotten. Het is ook één van de weinige beurzen die regelmatig landspecifieke handelsvolumes publiceert.

Als zodanig zijn de handelsvolumes van LBC een maatstaf geworden voor het kwantificeren van aankopen. Een nadere analyse van LBC-gegevens heeft aangetoond dat de oorspronkelijke cryptocurrency uitzonderlijk hoge acceptatie ziet in landen met lage economische vrijheid, zoals Venezuela.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN