Ethereum 2.0 validators

Dit beursgenoteerde bedrijf heeft $50 miljoen aan ETH gestaked

Ether Capital, een beursgenoteerd bedrijf gevestigd in Canada, heeft $50 miljoen of 10.240 ETH ingezet op de Ethereum Proof-of-Stake blockchain, Beacon Chain. Via haar officiële Twitter-account vierde het bedrijf haar deelname aan ETH 2.0, als “het enige openbare bedrijf ter wereld” met “zo’n zinvolle balans”.

Ether Capital vergeleek staking via Beacon Chain en het depositocontract met crypto-mining, maar dan energiezuiniger. Het bedrijf is van mening dat deze praktijk 99% energiezuiniger en veiliger is dan andere modellen, en gunstiger voor de tokenhouder.

In een persbericht beweerde Brian Mosoff, CEO van Ether Capital, dat staking al heel lang deel uitmaakt van het plan van het bedrijf. In die zin zullen ze het grootste deel van hun meer dan 43.512 aan ETH blijven toewijzen aan de Beacon Chain om Ethereum te ondersteunen bij de overgang naar PoS. Mosoff zei het volgende:

“Voorafgaand aan de fusie van het huidige hoofdnet van Ethereum in de Beacon Chain van Ethereum (de “Merge”), is Ether Capital van plan om ten minste 30.000 Ether van zijn huidige 43.512 Ether-saldo in te zetten.”

De release verduidelijkte ook dat het bedrijf hun ETH inzet met behulp van een bewaarprotocol met meerdere handtekeningen en een samenwerking aanging met Figment om hun validator uit te voeren. Dit bedrijf is in 2018 gelanceerd met als doel het Web 3.0-ecosysteem te ondersteunen.

Mosoff voegde het volgende toe, zinspelend op de mogelijkheid dat Ether Capital een fakkeldrager wordt voor Ethereum en een infrastructuur die volgens hen “een van de meest innovatieve” bewegingen in de geschiedenis zou kunnen zijn:

“We zijn van mening dat we misschien een van de enige, zo niet de enige, openbare bedrijven ter wereld zijn met zo’n zinvolle balans van onze activabasis die is gewijd aan het staken van Ethereum. Onze toewijding aan het staken op Ethereum weerspiegelt ons vertrouwen in Ether als een troef en Ethereum als een netwerk.”

Bovendien classificeerde de CEO van Ether Capital Ethereum als een van de belangrijkste activa voor de komende decennia. Vooral gezien de vraag naar activa die rendement kunnen genereren. Hij is echter niet de enige die hier zo over denkt.

Yorke Rhodes, de directeur van digitale transformatie bij Microsoft voor de afgelopen zeven jaar, gaf namelijk eerder aan dat hij denkt dat Ethereum in slechts twee jaar de nieuwe Appstore van de wereld zal worden. “Voorspelling: Ethereum wordt in 2023 de gedecentraliseerde Appstore”, zei hij in augustus met het argument dat ETH lage kosten heeft.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN