Bullish

Deze ‘Ethereum-killer’ maakt zich klaar voor een stijging van 255%

De cryptocurrency-exchange Kraken verklaarde dat Ethereum’s rivaal en slimme contractplatform Solana (SOL) begin 2022 zich kan gaan opmaken voor een flinke rally. In het rapport verklaarde Kraken dat Solana al sinds 2020 in een groot bullish patroon zit.

Volgens cryptocurrency-exchanges heeft Solana gecorrigeerd van een all time high rond de $260, waardoor de Ethereum-uitdager de volgende fase van zijn bull-marktcyclus kan aansteken. Het rapport gaf het volgende aan:

“Het als vierde gerangschikte crypto-activum lijkt zich in de vroege innings van zijn vierde golf van ‘prijsontdekking’ te bevinden. Dienovereenkomstig verschijnt het in de vroege innings van een vierde golf van prijsontdekking, waardoor de trend langs het wigpatroon mogelijk wordt voortgezet.”

Bron: Kraken

Kraken voegde toe dat Solana’s recente terugval kan worden gezien als een bullish signaal, aangezien de backtest van diagonale steun kan betekenen dat SOL zich voorbereidt op een rebound.

“De bounce zou door velen kunnen worden geïnterpreteerd als niet alleen ‘bullish’, maar ook als een teken dat de komende maand(en) een test van de weerstand van de wedge zou kunnen volgen.”

Het rapport legt ook uit waarom een lange consolidatieperiode bullish is voor SOL.

“Zoals met veel andere grafiekpatronen, hoe langer het duurt voordat de SOL een hogere trend heeft en tegelijkertijd de stijgende lijn van de wedge als ondersteuning behoudt, hoe hoger de SOL zou kunnen reizen voordat deze uiteindelijk afkoelt en in een neerwaartse trend terechtkomt.”

Volgens de Kraken-grafiek kan het plotselinge herstel van Solana, de grote crypto-activa in januari 2022 tot boven $600 duwen, wat aangeeft dat met de huidige prijs van $169, er sprake is van een opwaarts potentieel van meer dan 255%.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN