Bitcoin minen

Is de VS bezig met het minen van Bitcoin?

Is de Verenigde Staten Bitcoin aan het minen? Whit Gibbs, CEO van Compass Mining, was te gast in een recente aflevering van Anthony Pompliano’s “The Best Business Show” en zei iets opvallends. De gastheer vermomde zijn vraag slim door te praten over andere landen die de voetsporen van El Salvador volgden en Bitcoin (BTC) gingen minen. Hij noemde ook Venezuela en andere niet-vriendelijke landen die het al doen. Toen vroeg hij duidelijk, wat zou er nodig zijn om hun land te laten beginnen met mining?

“De Verenigde Staten zijn al aan het minen”, antwoordde Gibbs. En verzachtte toen de klap met een “Misschien.” Als het waar is, is dit enorm. En de gevolgen zijn nog groter. “Misschien hebben ze ergens in het middenwesten 10 of 20 watt om het uit te testen. Kan zijn. Het is hypothetisch gesproken. Maar het is een kwestie van nationale veiligheid.” Was dat hypothetisch? Of gaf de CEO van Compass Mining ons voorkennis?

Als Gibbs’ bedoeling was om zijn eerdere bewering dat de Amerikaanse regering al aan het minen was in twijfel te trekken, dan hielp wat hij vervolgens zei hem zeker niet. Hij ging namelijk verder met:

“Het is het toekomstige financiële instrument waarop veel, veel dingen zullen worden gebouwd. Naties zouden absoluut dom moeten zijn om niet te worden blootgesteld aan de onderliggende infrastructuur die het ondersteunt.

Dus ik denk dat de Verenigde Staten voorop lopen. We hebben veel gesprekken gevoerd met de regering in DC [en] deelstaatregeringen om hen te helpen bij het opleiden, maar ze zijn erg vooruitstrevend als het gaat om het ondersteunen daarvan.”

Gibbs veranderde echter snel van onderwerp en verklaarde dat Bitcoin mining een uitstekende manier zal zijn voor ontwikkelingslanden om hun economieën vooruit te helpen. Hij voegde eraan toe dat in de komende 20 tot 30 jaar de initiatieven die El Salvador heeft genomen voorzichtig zullen blijken te zijn.

Gibbs sloot af door te zeggen dat El Salvador de weg wijst naar landen die niet op de voorgrond staan ​​en historisch gezien zijn gekwetst door het huidige systeem. Ze weten nu dat vroeg zijn bij Bitcoin een enorme impact kan hebben en ze daar kan krijgen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN