Bitcoin (BTC)

Waarom beginnen steeds meer mensen met Bitcoin kopen?

Steeds meer mensen investeren in Bitcoin (BTC). De digitale munt wordt steeds populairder. Bitcoin is voor veel mensen een interessante investering. Waarom is beginnen met Bitcoin op dit moment zo’n trend en kun je er daadwerkelijk geld mee verdienen?

De online markt groeit

We waren met zijn allen al veel online actief, maar sinds de coronacrisis maken nog meer mensen gebruik van het internet. Op internet zie je veel webshops voorbijkomen. Ook kun je tegenwoordig online je boodschappen bestellen of de krant online lezen. Bitcoins sluiten goed op deze ontwikkeling aan. Op steeds meer websites kun je Bitcoin gebruiken als betaalmiddel. Hierdoor wordt het investeren in deze cryptovaluta steeds interessanter. De ontwikkelingen op online gebied gaan snel. Denk aan robotisering, digitalisering en automatisering.

De verwachting is dat steeds meer consumenten en bedrijven gaan betalen met cryptocurrency. De Bitcoin is de bekendste cryptomunt. De kans is dan ook groot dan veel mensen ervoor kiezen om in deze munt te investeren en niet in andere cryptomunten. Dat veel mensen kiezen voor het betalen met Bitcoins heeft een positieve invloed op de koersontwikkeling en het rendement. Nu beginnen met het investeren in Bitcoin is dan ook een verstandige keuze (géén financieel advies).

Wil je gemakkelijk en snel Bitcoin, Ethereum en/of andere altcoins kopen? Klik dan hier om een account aan te maken!

Techniek achter Bitcoin

Veel mensen snapten eerst de techniek achter Bitcoin niet goed, wat ze afschrikte om te investeren in Bitcoin. Ondertussen weten steeds meer mensen hoe ze de Bitcoin moeten gebruiken en hebben ze hier ook meer vertrouwen in. Daarnaast is de veiligheid van Bitcoin verbeterd. Jouw digitale munten kunnen nu niet meer zomaar gestolen worden.

Bitcoins kopen

Bitcoin kun je op verschillende manieren kopen. Hoe cryptomunten kopen precies in zijn werk gaat? Dat is niet zo ingewikkeld als het klinkt. Je kunt ze direct van iemand kopen, je kunt ze via een tussenpersoon kopen en je kunt Bitcoin kopen op een exchange markt, zoals Bitvavo, Litebit en BTC Direct. Bitcoin kopen bij een exchange platform is relatief gemakkelijk, mits je goed de stappen volgt die er aangegeven worden.

De makkelijkste en veiligste manier om je Bitcoins te kopen wanneer je een beginner bent is via iDeal. In de meeste gevallen betaal je ongeveer een procent meer dan op een exchange platform. Echter vinden veel mensen dit het geld waard. Het gemak en de snelheid waarmee je Bitcoins met iDeal kan kopen vinden zij zwaarder wegen dan de kosten. Iedereen kan beginnen met crypto op ieder gewenst moment, de markt is namelijk 24/7 open.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN