Binance Nieuws

Makers van Pokémon GO lanceren nieuwe game om Bitcoin te verzamelen

Het bedrijf achter de populaire gaming-applicatie Pokémon GO, Niantic Labs, heeft besloten de zaken naar een nieuw niveau te tillen. Het heeft namelijk besloten om gebruikers van de Fold-app in staat stellen Bitcoin (BTC) -beloningen te vangen via een nieuwe applicatie.

Niantic Labs is een samenwerking aangegaan met Fold, het bedrijf achter de gelijknamige Bitcoin-rewards-app, om Fold AR te lanceren, een augmented reality (AR)-ervaring op de mobiele Fold-app. In plaats van te jagen op zeldzame Pokémon, zullen gebruikers van de Fold-app Bitcoin en andere prijzen vinden en verzamelen door de wereld om hen heen te verkennen.

Niantic bracht eerder een AR-app uit, genaamd Reality Blending, voor de grote hit Pokémon GO. De spelers van de game gebruiken de camera’s van hun mobiele telefoons om afbeeldingen van Pokémon in een echte omgeving te projecteren. Fold-CEO Will Reeves zei dat Fold-gebruikers een vergelijkbare ervaring zullen hebben, maar in plaats daarvan verschillende soorten Bitcoin-beloningen zullen vinden in plaats van digitale wezens. Hij zei het volgende:

“Aanvankelijk kun je sats [de kleinste denominatie van Bitcoin] verdienen, maar je kunt ook spins verdienen, waardoor je nog meer Bitcoin kunt verdienen via de Fold-app.”

Gebaseerd op een demovideo die is gedeeld door Fold, verschijnen deze beloningen op het scherm als 3D-munten en andere items, die gebruikers kunnen vinden en verzamelen door hun eigen omgevingen te verkennen. Hij ging verder met:

“Over de hele lijn kun je echte verzamelobjecten vinden in de Fold AR-ervaring die houders speciale privileges, verhoogde verdienmogelijkheden en voordelen geven, zoals een permanente verhoging van beloningen.”

Reeves gaf aan dat de eerste uitrol van Fold AR op 23 november een klein aantal gebruikers elke dag voor een beperkte tijd toegang geeft tot de bèta-ervaring. De toegang wordt vanaf 23 november uitgebreid. Hij zei verder dat Fold Visa-betaalkaarthouders speciale beloningen en extraatjes kunnen verzamelen, zoals extra spins op het dagelijkse draaiwiel van de Fold-app, waarmee gebruikers hogere bonussen en kansen op het verdienen van hogere prijzen kunnen verdienen.

“Fold Card-houders kunnen ‘spins’ verzamelen binnen de ervaring, wat gebruikers meer kansen geeft om hogere beloningen te verdienen. Na elke aankoop die u op Fold doet, kunnen gebruikers draaien voor een extra prijs bovenop hun basistarief van 1%.”

Niantic Labs, gelanceerd in 2010 als een Google-startup, zei dat het begon met het idee om mobiele apparaten en kaarten te gebruiken om een ​​nieuwe vorm van gameplay te creëren die verkenning kan combineren met lichaamsbeweging en sociale interactie in de echte wereld. In 2016 lanceerde Niantic Pokemon Go, dat sinds de release $5 miljard overschreed aan in-app-uitgaven van spelers.

Volgens de data-analysesite SensorTower.com is de Pokemon GO van Niantic vanaf juli 2021 632 miljoen keer gedownload. Fold hoopt waarschijnlijk dat het hetzelfde soort succes kan herhalen met de hulp van Niantic. Als het echter aanslaat, zijn de volgende keer dat je mensen ziet rondlopen, starend naar hun telefoons, misschien op jacht naar Bitcoin.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN