altcoins

Dit DeFi-project zal nog meer 800% stijgen, aldus analist

De renommeerde cryptocurrency-analist Credible Crypto heeft zijn 267.000 Twitter-volgers verteld dat CRV, de governance-token van het gedecentraliseerde financiële (DeFi) platform Curve, voorbestemd is om $40 te bereiken in deze bull-cyclus, wat een stijging van ongeveer 811% ten opzichte van de huidige koers.

De analist wees erop dat Curve meer Total Value Locked (TVL) op zijn platform heeft dan enig ander DeFi-protocol in de branche, waarbij de overgrote meerderheid van zijn aanbod voor lange tijd vastzit. Hij tweette:

“Een 10x op CRV vanaf hier is niet alleen mogelijk, maar is waarschijnlijk. Het is een conservatieve schatting voor het toonaangevende DeFi-protocol in de ruimte met $20 miljard aan TVL, 90+% voorraad geblokkeerd voor bijna 4 jaar en een technische doorbraak van een accumulatiestructuur van 9 maanden. $40+ CRV aan het einde van de cyclus.”

Kijkend naar Bitcoin (BTC), gaf Credible dat de koningscrypto er op korte termijn niet ideaal uitziet. Volgens hem kan BTC met meer neerwaartse druk worden geconfronteerd, tenzij het het niveau van $59.000 terugwint. Hij tweette het volgende:

“Lage tijdsbestekken zien er niet meer zo goed uit met die recente uitverkoop. We moeten nu 59k terugvorderen als we door willen gaan tot 62-63k. Tot die tijd hebben de bears de leiding.”

Credible ziet een vergelijkbare situatie zich ook voor Ethereum (ETH) ontvouwen. Hij zei dat ETH eerst kan herstellen van zijn recente correctie door $4.385 te doorbreken en vervolgens het $4.770-niveau terug te winnen.

“Afwijzing tot nu toe. We kunnen hier nog steeds van herstellen en als we toch voorzichtig moeten zijn in de zone hierboven, maar als we dat niet doen, ben ik blij dat ik wat winst heb vastgezet en nu geldreserves heb om de dip te kopen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN