bitcoin koers

Crypto-analist zegt dat Bitcoin koers zich klaarmaakt voor een stijging

De veel gevolgde crypto-analist Justin Bennett heeft onlangs aangegeven dat Bitcoin (BTC) zich mogelijk klaarmaakt voor de volgende stijging. Dit terwijl hij eerder aangaf dat hij geen “hoge verwachtingen” heeft dat BTC deze week een parabolische zet doet. Hij zei namelijk het volgende in zijn recente nieuwsbrief:

“Ik weet dat velen nu elke dag een parabolische beweging van Bitcoin verwachten, maar daarom heb ik er geen hoge verwachtingen van. De markt heeft een manier om de massa te vernederen. BTC zou op dagelijkse sluitingsbasis weer boven $63.300 moeten klimmen om $66.000 te openen. Daarboven ligt het gebied van $70.000. Wat op korte termijn het meest waarschijnlijke pad zou kunnen zijn, is een poging om de regio van $55.000 te testen. Of we eerst een hertest van $63.300 krijgen, is een gok. Ik blijf hier echter open-minded, zoals iedereen zou moeten zijn tijdens de consolidatie.”

Bennett kwam hier echter op terug in zijn meest recente tweet. Hij zei dat de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie zich weer klaar aan het maken is voor een run naar boven. Hij tweette het volgende:

“BTC zou de volgende dag of twee een run naar $63.000 kunnen opzetten. Het is het beste om korte termijn [kansen] of helemaal niets te zoeken terwijl je op deze manier consolideert.”

De handelaar gaf ook zijn visie op de korte termijn toekomst van de nummer twee cryptocurrency van dit moment, Ethereum (ETH). Hij gaf aan dat hij voorbereid is dat Ethereum de ondersteuningsband van $4.000 opnieuw gaat testen, voordat hij mogelijk ondersteuning vindt op $3.800. Hij gaf aan:

“ETH probeert vast te houden aan het gebied van $4.200 dat ik onlangs een paar keer heb genoemd. Een bounce vanuit dit gebied zou Ethereum terugbrengen naar $4.400. Als alternatief zou een beweging onder $4.200 de samenvloeiing van steun tussen $3.800 en $4.000 blootleggen.

Ik denk dat het scenario van een hertest van $4.000 nog steeds erg reëel is. Dat betekent natuurlijk niet dat het zal gebeuren, maar ik ben erop voorbereid, voor het geval dat.”

Hij tweette tevens het volgende:

“ETH is zo rechttoe rechtaan als maar kan. Enorme samenvloeiing van ondersteuning op $3.800 – $4.000. Dat is naar mijn mening een gebied waar je moet zijn.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN