Binance Nieuws

Binance integreert layer-2-oplossing Arbitrum

De grootste cryptocurrency-beurs Binance heeft vandaag aangekondigd dat het het Ethereum layer-2-netwerk, Arbitrum One, ontwikkeld door Offchain Labs, heeft geïntegreerd. De integratie werkt momenteel voor Ether (ETH) stortingen, wat betekent dat Binance-gebruikers hun geld nu rechtstreeks op de beurs kunnen storten via Arbitrum One, zonder dat zij de Arbitrum Bridge hoeven te gebruiken.

Tot nu toe moesten gebruikers eerst geld van Arbitrum naar Ethereum verplaatsen via de Arbitrum Bridge. Met de integratie hebben Binance-gebruikers sneller toegang tot hun fondsen om te handelen. De beurs kondigde tevens aan dat op een later tijdstip ook opnames op Arbitrum mogelijk zal maken, zonder een tijdlijn te specificeren. Zodra die optie is ingeschakeld, kunnen Binance-gebruikers hun geld sneller en tegen veel lagere kosten opnemen via Arbitrum.

Arbitrum helpt de transactiekosten te verlagen met behulp van Optimistic rollups-technologie. Rollups maken het mogelijk om Ethereum-transacties off-chain uit te voeren, waardoor de netwerkcongestie wordt verminderd, de snelheid wordt verhoogd en de gaskosten worden verlaagd.

Binance is niet de enige die gecentraliseerde beurs die bezig is met het integreren van layer-2-oplossingen. Zo heeft OKEx ook het netwerk van Arbitrum geïntegreerd en heeft Coinbase onlangs zijn plannen aangekondigd om Polygon’s layer-2-netwerk te integreren, maar moet dit nog uitvoeren. Coinbase heeft ook gezegd dat het in de loop van de tijd Arbitrum, Optimism en Starkware zal verkennen.

Gedecentraliseerde protocollen daarentegen, zoals Uniswap, 1inch en Aave, hebben allang Arbitrum’s en andere layer-2-technologieën in hun platforms geïntegreerd om hun gebruikers goedkopere opties te bieden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN