Ethereum

CryptoCoinTalk: Gigantische uitbraak aanstaande op Ethereum

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Ethereum (ETH) analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De markt presteert de laatste maanden fantastisch en we zien een hele hoop groen. De Ethereum koers is één van de meest stabiel stijgende coins onder de altcoins en in onze ogen moet het echte vuurwerk nog gaan komen, uiteraard (zoals altijd) op bepaalde voorwaarden. We gaan daar vandaag dieper op in.

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Daggrafiek ETH/USDT

Op de daggrafiek zien we hoe ontzettend stabiel de Ethereum koers aan het stijgen is. Heel keurig worden voortdurend trappetjes gemaakt waarbij er constant higher highs en higher lows worden neergezet. Elke dip die komt wordt gelijk opgekocht en dat duidt op koopkracht. Als de Bitcoin koers het feestje niet verpest verwacht ik dat we de komende dagen en weken een hoop groen op de Ethereum koers kunnen gaan zien. Mocht de Bitcoin koers een stap terug doen mag je er vanuit gaan dat de Ethereum koers helaas mee zal gaan. Mogelijke terug te testen gebieden staan op de chart weergegeven, op het wekelijkse level ($3.924) en het dagelijkse level ($4.180). Beiden prijsgebieden zijn interessant om een buy the dip te doen. Mochten we geen correctie zien verwacht ik dat we op korte termijn acceleratie omhoog gaan zien.

Bron: TradingView

4-uur-grafiek ETH/USDT

Zulke fraaie en trapsgewijze prijsactie zie je zelden. Keurig voortdurend higher highs en higher lows neerzetten en de vorige high als support respecteren. Zo lang we die constructie intact houden is er weinig reden tot zorgen. Mochten we een 4-uur candleclose krijgen onder de $4.366 is dat een reden om voorzichtiger te worden. Voor nu ziet de Ethereum koers er prima uit.

Bron: TradingView

Daggrafiek ETH/BTC

Normaal doen we dit zelden, maar gezien de significantie van de BTC pair nemen we hem vandaag toch mee. We zien een gigantische compressie vormen op de BTC pair en als dat naar boven uitbreekt kan dat gepaard gaan met een serieuze stijging omhoog, zowel op de BTC pair als de USDT pair, dus mocht ie een dagelijkse candleclose boven de 0.0788 krijgen zou dat enorm bullish zijn. Houd die grijze zone dus goed in de gaten.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, gisteren zagen we weer een hoop paniek in de markt, terwijl dat tot dusver nergens voor nodig geweest is. De Ethereum koers ziet er, net als veel andere altcoins, nog altijd fantastisch uit. “When in doubt, zoom out” is een bekend gezegde wat we vrijwel wekelijks aanhalen en ook nu weer doen. Staar je niet blind op de lagere tijdsframes en houd het grote plaatje in je achterhoofd. Trade safe!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN