Ethereum koers

Polkadot koers laadt zich op voor verdere stijging

De populaire cryptohandelaar en -analist Pentoshi, met bijna 340.000 volgers op Twitter, heeft recentelijk aangegeven dat de bekende ‘Ethereum killer’ Polkadot (DOT) zich klaar lijkt te maken voor nog een rally naarmate de langverwachte parachain-veilingen naderen.

Parachain-veilingen beslissen welke blockchain-projecten worden geselecteerd om één ​​van Polkadots parachain-slots te ontvangen, waarvan er slechts een beperkt aantal is dat alleen kan worden gewijzigd via een bestuursstemming. De winnaars van deze slots winnen het recht om een ​​parachain te ontwikkelen die is geïntegreerd met de hoofd blockchain van Polkdot.

De winnaars van de veilingen worden niet bepaald door de hoogste bieder op het moment dat de veiling eindigt, maar eerder door wie de hoogste bieder was op een willekeurig gekozen tijdstip tijdens de duur van de veiling die niet bekend zal worden gemaakt totdat de veiling is voltooid.

Als gevolg van deze nieuwe ontwikkeling, is de Polkadot koers de laatste weken al flink gestegen. De munt wist zelfs een nieuwe all-time high van $51,63 te bereiken. De analist gaf echter aan dat het er op lijkt dat de munt nog verdere stijgingen tegemoet kan gaan zien. Hij tweette:

“Parachain-veilingen in 9 dagen en de grafiek ziet er zo uit. Gaat waarschijnlijk helemaal los en dan prijsontdekking op USD-paar. Focus op volgende week voor mij.”

De handelaar ging verder met voorspellen dat DOT uiteindelijk een plek in de top 5 zal claimen op basis van marktkapitalisatie, al is het maar voor een korte tijd.

Lark Davis ook bullish op Polkadot

Pentoshi is echter niet de enige analist die bullish is op DOT. Zo gaf de bekende crypto-influencer Lark Davis al aan dat de aankomende parachain-veiling een meer verbazingwekkend evenement zal zijn dan de meeste mensen denken. Hij tweette het volgende:

In veel opzichten laten Davis’ acties en zijn reeks tweets over Polkadot de laatste tijd zien dat hij een fulltime influencer en een die-hard fan is van DOT. Hij zei zelfs onlangs dat hij het niet erg vindt om Polkadot te gebruiken, ondanks andere topcrypto’s die beschikbaar zijn. In wezen laat dit alles zien dat Davis’ interesse in DOT op geen enkele manier lijkt te vervagen. Hij gaf in juli al het volgende aan:

“Ik ben nog steeds erg optimistisch over de toekomst van Polkadot. We zien de Kusama-parachains nu daadwerkelijk lanceren. Het is eigenlijk super-bullish, want als je kijkt naar wat er voor Kusama is gebeurd – En ik denk dat nu meer dan 10% van het totale aanbod van Kusama is gebonden aan deze parachain-veilingen. Dit is naar mijn mening erg optimistisch voor de komende Polkdadot-parachainveilingen.”

Hoe denken jullie over Polkadot? Gaat het een echte concurrent van Ethereum worden? Laat het ons op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN