Bullish Bearish

Bitcoin koers ziet er voor de komende zes maanden bullish uit, aldus investeringsstrateeg

Tijdens een interview met Kitco News op 26 oktober benadrukte de oprichter van Lyn Alden Investment Strategy on-chain data die in een bullish richting wezen voor de Bitcoin koers en de cryptomarkten. De analist zei dat de gegevens er op dit moment “behoorlijk bullish” uitzagen en waarschijnlijk een bearish scenario voor de komende zes maanden uit zal stellen. Ze gaf het volgende aan:

“Over het algemeen zien de on-chain-indicatoren er op dit moment over het algemeen behoorlijk bullish uit. Over het algemeen zou ik zeggen dat de bullish case een stuk sterker is dan de bearish case als je bijvoorbeeld zes maanden vooruit kijkt.”

De macro-investeringsstrateeg stond open voor de mogelijkheid van een bearmarkt in de toekomst van Bitcoin (BTC), maar voorspelde dat de prijsdaling anders zou zijn dan eerdere “crypto-winter”-cycli in het verleden. Alden zei dat de bear-cyclus gedeeltelijk zou afhangen van hoe “euforisch” de markt in de aanloop naar boven wordt, wat aangeeft dat eerdere prijsdalingen het resultaat waren van door beleggers gedreven manie. Ze ging verder met:

“Dus in die eerdere crypto-winters kreeg je extreem hoge euforie in Bitcoin en andere crypto’s. Terwijl ik hier denk, heb je volgens de meeste indicatoren Bitcoin niet die verheven hoogten van euforie zien bereiken die je in eerdere hoogtepunten hebt gezien.”

Alden voorspelde dat een enorme stijging voor de Bitcoin koers zou leiden tot een “langere afkoelperiode”, maar kwam uiteindelijk tot de conclusie dat het niet zo lang zou zijn als eerdere crypto-winters. Ze zei dat de vraag erg hoog was met de huidige mainstream-status van Bitcoin ten opzichte van het “strakke” aanbod van de munt – een functie die met toekomstige halveringen zou blijven toenemen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN