NFL

NFL-superster Tom Brady betaalt 1 BTC voor speciale wedstrijdbal

In een recent interview vertelde de bekende NFL-legende Tom Brady dat hij zijn 600e touchdownbal naar de wide receiver Mike Evans gooide. Geen enkele speler heeft ooit zo’n touchdown-mijlpaal bereikt en dit maakte de bal tot een van de meest speciale items in de geschiedenis van de sport. Helaas besefte Evans de betekenis van de bal niet en gaf hem aan een fan genaamd Byron Kennedy in het publiek.

Toen ze zich realiseerden hoe belangrijk de bal was, begonnen verschillende teamvertegenwoordigers met de fan te onderhandelen om hem terug te krijgen. In totaal ontving Kennedy maar liefst $100.000 aan geschenken – inclusief een hele bitcoin van Brady zelf – om de bal terug te geven, hoewel veel analisten schatten dat de bal zelf misschien wel $500.000 waard was. Brady gaf in het interview tevens toe dat Kennedy eigenlijk te weinig gekregen heeft voor de bal. Hij zei het volgende:

“Er waren veel onderhandelingen om de bal terug te krijgen. Byron realiseerde zich dat hij zijn onderhandelingspositie verloor toen hij de bal weggaf. Hij had het moeten vasthouden, zodat hij de best mogelijke onderhandelingspositie zou hebben gehad.”

Peyton Manning – een andere legendarische speler – deelde tevens zijn mening over de zaak en beweerde:

“Als hij het had vastgehouden, had hij de rest van het seizoen in de Tom Brady-suite gezeten. Een amateuristische zet van zijn kant.”

Alle grappen terzijde, Brady is echter van mening dat Kennedy op een bepaalde manier als beste uit de bus kwam en dat de onderhandelingen voor beide partijen goed uitpakten. Hij zei het volgende:

“Ik denk dat het gelukt is. Ik geef hem ook een bitcoin. Dat is ook cool. Aan het eind van de dag denk ik dat hij het nog steeds redelijk goed gedaan heeft.”

Kennedy stelde echter nog een eis in ruil voor de bal. Hij wilde namelijk een keer golf spelen met Brady. Het is op het moment van schrijven echter onduidelijk of de NFT-legende op het aanbod is ingegaan.

Brady is de afgelopen maanden uitgegroeid tot één van de meest actieve Bitcoin- en cryptopromotors van de sportwereld. Niet lang geleden sloeg hij de handen ineen met crypto-exchange FTX en stemde ermee in om te dienen als één van de ambassadeurs van het bedrijf.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN