Bitcoin koers

2022 wordt een nog beter jaar voor Bitcoin, aldus Lark Davis

Zoals jullie vast wel meegekregen hebben, heeft de Bitcoin koers gisteren een nieuwe all-time high weten te bereiken. Dit bevestigd het gevoel nogmaals dat de koningsmunt een geweldig jaar achter de rug heeft. Een bepaalde analist denkt echter dat het nog lang niet voorbij is.

De veel gevolgde cryptohandelaar en marktanalist Lark Davis is namelijk van mening dat Bitcoin (BTC) volgend jaar een explosieve groei door gaat maken.

In een nieuwe video vertelde Davis zijn 444.000 YouTube-abonnees dat de recente accumulatie van Bitcoin door lange termijn houders aangeeft dat 2022 “mogelijk optimistischer zal zijn dan iemand zich ooit kan voorstellen.”

Kijkend naar een grafiek, die op zijn beurt weer gedeeld is door on-chain analist Willy Woo, bekeek Davis hoe pieken in de accumulatie van houders op de lange termijn vaak voorafgaan aan prijsstijgingen. Hij zei het volgende:

“Wat hebben al die enorme accumulatieperioden met elkaar gemeen? Ze kwamen net voor dramatisch grote rally’s. Weet je wat er net is gebeurd? Accumulatie voor de lange termijn houders heeft hier net een hoogtepunt bereikt. We zitten nu in de piek van de accumulatie. Begrijp je hoe gek dat is? We staan ​​bijna op het punt een nieuwe hoogste prijs ooit te bereiken. Elke keer dat we deze grote prijsuitbarstingen hebben gehad, was het wanneer lange termijn houders de markten verlieten.”

Hij ging verder met:

“Wat interessant is, is dat we volledig hersteld zijn van [de recente] dip. We gaan nu de accumulatie-ontdekking aan. Dat geeft voor mij aan dat de markt zich opmaakt voor een enorme expansieperiode. Want onthoud, dit is een complete anomalie waar we nu naar kijken, wat betekent dat 2022 waarschijnlijk helemaal gek zal worden, want elke keer dat we een accumulatiepiek als deze hebben bereikt, was in een zeer, zeer bearish periode. Ja, we hebben onze zeer bearish periode gehad. En nu? Nu maken we ons klaar voor de volgende grote aanloop.”

De crypto-analist gaf verder aan dat hij denkt dat het Bitcoin-sentiment niet alleen volgend jaar, maar het hele decennium positief zal blijven. Hij zei hier het volgende over:

“We bevinden ons in een periode van verbeterde inkoop. Iedereen wil nu in de trein stappen. Iedereen kijkt en zegt: ‘Holy cow, dit is echt, het gaat echt gebeuren. Bitcoin gaat naar $100k, $200k, $300k, $400k … Het gaat naar $500k, misschien zelfs een miljoen dollar tegen het einde van het decennium. 2022 wordt een goed jaar. Echt, daar wil ik nog aan toevoegen: dit decennium wordt een verdomd goed decennium.”

Het is dus wel duidelijk dat Davis erg bullish over de nummer één cryptocurrency van dit moment. Maar zijn jullie het eens met zijn visie? Gaat dit decennium goed zijn voor Bitcoin? Of gaan we binnenkort weer een bearmarkt in? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN