Ripple SEC

Ripple verzoekt om publieke toevoeging van drie extra documenten

In de laatste update van de XRP-rechtszaak hebben de beklaagden een brief ingediend waarin ze in beroep gaan tegen de toevoeging van drie documenten, die achter gesloten deuren moeten worden beoordeeld op basis van een privilegelogboek.

Deze documenten bevatten echter ook e-mails die mogelijk het voormalige “slechts een mening” -argument van de SEC met betrekking tot de Hinman-toespraak van 2018 verwerpt en de “eerlijke kennisgeving” -houding van Ripple bevordert.

Het e-mail spoor

Ripple beweerde dat de drie documenten zeer relevant zouden kunnen zijn voor deze zaak als ze worden toegevoegd aan het laat geproduceerde geprivilegieerde logboek.

De eerste twee documenten hebben betrekking op SEC-bijeenkomsten met advocatenkantoren, waarin de ongekende verwarring in de markt wordt besproken met betrekking tot de visie van de SEC op de status van digitale activa onder federale effectenwetgeving.

Het derde en laatste bewijs bevat e-mail gesprekken met discussies met een derde partij die de verwarring van de SEC met betrekking tot de juridische structuur van effecten benadrukt.

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

“De derde is een e-mailketen met betrekking tot discussies met een derde partij waarvan de gedaagden begrijpen dat ze begeleiding hebben gekregen van de SEC om zijn digitale activa te analyseren volgens het kader dat is uiteengezet in de toespraak van directeur William Hinman van 14 juni 2018.”

De verdediging benadrukte ook dat als dit privilegelogboek was verstrekt voordat Ripple zijn eerste motie om de serie te verzegelen indiende, Ripple het dan moet hebben toegevoegd aan Bijlage A. Verder hebben de gedaagden de eiser ook gevraagd om vrijwillig de drie genoemde documenten toe te voegen aan de 14 september indiening bij de rechtbank. Ripple beweerde echter dat de SEC het verzoek van de beklaagden negeerde en haar briefing indiende.

SEC geeft toe dat het Ripple niet heeft geïnformeerd

Eerder deze maand versterkte Ripple zijn argument voor eerlijke kennisgeving met de onthulling van het eerste verzoek om toelating (nr. 99) aan de SEC. Het document bevestigde dat de SEC nooit derden heeft geïnformeerd dat XRP effect was totdat de rechtszaak werd aangespannen. Deze informatie werd officieel bekent in de zaak. De SEC reageerde als volgt:

“Behoudens alle voorgaande bezwaren, geeft de Commissie toe dat vóór de indiening van deze zaak bepaalde derden informeerden naar de juridische status van XRP. De Commissie heeft echter op de een of andere manier geen mening gegeven in reactie hierop.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN