Altcoin nieuws

Cardano en XRP zien er goed uit, aldus Michaël van de Poppe

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist/-handelaar Michaël van de Poppe heeft in een nieuwe video zijn bijgewerkte prognose voor de twee toonaangevende altcoins, Cardano (ADA) en XRP, gedeeld.

In de video zei de crypto-analist dat de Cardano koers belangrijke prijsniveaus heeft bereikt en de range van $1,90 tot $2,10 heeft overschreden. Hij ging verder met:

“Ik ga ervan uit dat Cardano in dit stadium vrij dicht bij het dieptepunt is, waardoor we nieuwe impulsgolven kunnen verwachten.”

Van de Poppe keek vervolgens naar het Bitcoin-paar van de token (ADA/BTC) en zei dat er een mogelijkheid is dat Cardano nieuwe hoogtepunten zou kunnen zien:

“Ik verwacht dat we een lichte consolidatie zullen hebben die vergelijkbaar is met het gebied dat we in april hadden. Dus wat lichte consolidatie hier totdat we de weerstand kraken, maar als we dit doen, denk ik dat we hier ook nieuwe all-time highs of nieuwe highs voor Cardano kunnen neerzetten.”

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

De handelaar identificeerde in de video ook een cruciaal prijsniveau voor XRP dat zou kunnen wijzen op een bullish signaal voor de cryptomarkt:

“Ik denk dat als je de markten wilt betreden, de kans groot is dat we eindelijk het dieptepunt bereiken en dat we klaar zijn voor de volgende impulsgolf in de markt.

Wat is het niveau om te kraken voor XRP? Het gebied rond $1,05 is het gebied waar het doorheen moet. Ik ga er niet vanuit dat we het in één keer zullen krijgen, maar ik ga ervan uit dat als het daar eenmaal doorbreekt, denk ik dat alle munten links en rechts zullen uitbreken. Maar dit is een goede kaars op XRP.”

De veel gevolgde analist merkte tevens op dat de neergang een goede kans biedt om de markt te betreden, en noemde Avalanche (AVAX), Solana (SOL) en Fantom (FTM) als de drie altcoins die tijdens de dip kunnen worden gekocht. Hij zei het volgende:

“Moet je geïnteresseerd raken in de markten wanneer het bijna ondersteuning krijgt en wanneer projecten met ongeveer 35% tot 45% teruglopen? Ja natuurlijk. Wanneer je in de richting van de steun komt, zullen mensen uiteindelijk behoorlijk bearish worden en verwachten ze alleen maar een verder neerwaarts momentum. Dat is het moment dat je de markten wilt betreden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN