PERL analyse

Bulls vs Bears: PERL ziet er goed uit, maar waar moeten we op letten?

Uit de poll van deze week kwamen PERL en BEL als winnaar. Voor de BEL-analyse verwijs ik jullie graag door naar de video en dan nemen analyseren wij hieronder graag PERL voor jullie. Laten we de grafieken bekijken!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Weekgrafiek PERL

Allereerst bekijken we het grote plaatje op de weekly eens. De basis, marktstructuur, we zien consistent sinds maart 2020 een mooie uptrend van higher lows en higher highs. Die constructie is ook sinds de dip in mei 2021 niet gebroken. Nog steeds bullish dus in principe. Bevestigen onze automatische tekentools dit ook?

We starten met de ranges (wit) en de SUD’s (rood-groen) op chart 1. Daar merken we meteen bij de ranges dat we een zeer grote range proberen te claimen. We lijken tevens een support uit te gaan willen bouwen boven de potentiële support op $0.0775. Een zeer groot potentieel qua ranges dus, aangezien we de volgende 2 resistance niveaus pas vinden op het EQ op $0.17375 en de top van de range op $0.27.

Voor de goed oplettende lezer, jullie hebben meteen gemerkt dat als we overschakelen op de SUDS dat daar het EQ van de ranges zeer mooi overeenkomt, de rode SUD staat daar op $0.17443. Zeer kort op elkaar met het EQ en dus een mooie bevestiging van potentiële weerstand.

Qua steunen willen we dus de range support graag vasthouden, maar als we wat lager gaan zoeken naar eventuele lagere entries voor snelle drops, dan kijken we in combinatie van ranges en SUDS naar de regionen $0.0541 (volgende range EQ) tot daaronder $0.04563 (volgende groene SUD). Opnieuw deze regionen gaan opzoeken zou zelfs een zeer mooie double bottom kunnen vormen op voorwaarden dat hier nog genoeg liquiditeit zit.

Met de volgende 2 tools, de OB’s en het momentum op chart 2, zien we op vlak van OB’s weinig bevestiging qua support, deze moeten we al heel wat lager gaan zoeken op $0.02153 en lijkt me wat een ver van ons bed show. Wel zien we daar dat we momenteel tegen een weerstand schuren die wat overeenkomt met een rood sud level op chart 1. Deze dus eerst gaan aanvallen alvorens dat grote potentieel van die grote range er in zit.

Bij de momentum indicator worden we niet veel wijzer, het ontbreekt aan buy of sell signals maar we zien alvast wel een kleine aftopping in de groene band. Benieuwd hoe deze gaat evolueren.

Even inzoomen op de daily dan nog. Hiervoor pakken we chart 3 erbij met enkel de ranges erop. Daar wil ik ook even hetzelfde potentieel als op de weekly aanduiden. Ook hier hebben we op vlak van ranges een zeer groot opwaarts potentieel wanneer we de move sterk weten in te zetten. We proberen ook hier een support uit te bouwen op de support van $0.0775. Opnieuw een mooie bevestiging van de levels.

Conclusie

PERL/USDT houdt zijn trending en fase van higher highs en higher lows zeer mooi vast wat op de weekly timeframe mooi waar is te nemen. Krijgen we een poging om een nieuwe run te starten, gaan we zoals vermeld eens testen of gaan we op de hoge timeframes een double bottom proberen uit te bouwen? De tijd zal het leren.

Trade safe en fijn weekend

Vergeet niet de mannen van MyPileus te volgen op hun YouTube-kanaal! Klik hier om een kijkje te nemen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN