Ethereum whales

Whales gebruiken de dip om meer BTC te verzamelen, aldus Willy Woo

De veelgevolgde on-chain analist Willy Woo heeft aangegeven dat verschillende whales (entiteiten met 1.000 BTC of meer) de recente Bitcoin-dip gebruikten om meer BTC te verzamelen. Hij ging stelde tevens dat de meest recente neergang van de Bitcoin koers weinig te maken had met de verkopen van whales:

“In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, was die laatste prijsdaling niet het gevolg van de verkoop van whales. Ze zijn in een belangrijk aankoopgebied geweest.”

Woo deelde tevens een grafiek die laat zien dat het aandeel van whales gegroeid is sinds juli, toen de Bitcoin koers van onder de $30.000 kaatste, zelfs na de scherpe neergang die op 7 september plaatsvond. Woo voegde eraan toe dat whales niet het enige cohort van investeerders zijn dat BTC verzamelt. De on-chain analist zei dat het aantal portefeuilles met minder dan 10 BTC, die Woo “minnows” noemt, ook gestegen is:

“Update van de voorraad van Bitcoin. Whales hebben onlangs [meer BTC] toegevoegd. Minnows blijven ook verzamelen. 10-1000 BTC-houders voornamelijk gelijk gebleven. Openbaar gehouden reserves verminderen (voornamelijk beurzen en op de beurs verhandelde fondsen nemen af ​​​​terwijl bedrijven toevoegen).”

De prominente analist deelde ook zijn perspectief op een Bitcoin koers van $100.000. Volgens Woo zou het doorbreken van de zescijferige BTC een grote impact kunnen hebben op de koningsmunt die als rekeneenheid wordt gebruikt, aangezien één Satoshi (0,000000001 BTC) uiteindelijk gelijk zou zijn aan $0,01. Hij zei het volgende:

“$100.000 BTC is van cruciaal belang voor satoshis als rekeneenheid. $0,01 cent per sat is iets wat de meeste mensen gemakkelijk kunnen begrijpen.”

Woo zei onlangs dat de huidige bull-cyclus van Bitcoin in niets lijkt op de andere in de geschiedenis en dat een grote crash nadat BTC zijn top heeft bereikt deze keer misschien niet zal gebeuren.

“Het laatste wat we kunnen zien in de gegevens tussen de investeerders is dat het zich niet zal herhalen, en deze cyclus is geen dubbele pomp uit 2013 en een afblaastop. Dit is compleet anders. Dit is de nieuwe cyclus van 2020 die we nog nooit eerder hebben gezien … Als je op de keten kijkt, is het een heel andere structuur, nog nooit eerder gezien. Dit is veelbelovend. We gaan nog een run doen en vergeet de uitverkoop in december die tijdens elke andere top is gebeurd.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN